Geluri color sidefate, perlate, metalice - Roz

 • calitate germana garantata
 • rezultate profesionale
 • cel mai bun raport calitate/pret din Romania
 • pigmenti puternici
 • culori deosebite
pe pagina

7 Articole

 1. Glitter Gel Cupio Bubble Gum
  Glitter Gel Cupio Bubble Gum
  Rating:
  24,90 lei
 2. Glitter Gel Cupio Old Rose
  Glitter Gel Cupio Old Rose
  Rating:
  24,90 lei
 3. -32% Gel color de efect Pink Patrol
  Gel color de efect Pink Patrol
  Pret special 17,00 lei Pret standard 24,90 lei
 4. -32% Gel Color Cupio Metallic Petals
  Gel Color Cupio Metallic Petals
  Pret special 17,00 lei Pret standard 24,90 lei
 5. Hot -40% Gel Color Cupio Happy Hippie
  Gel Color Cupio Happy Hippie
  Pret special 15,00 lei Pret standard 24,90 lei
 6. -32% Gel Color Metallic Candy
  Gel Color Metallic Candy
  Rating:
  Pret special 17,00 lei Pret standard 24,90 lei
pe pagina

7 Articole

Gelul de unghii este un produs revolutionar in industria manichiurii deoarece ofera durabilitate si rezistenta manichiurii, de peste patru saptamani. Cu ajutorul gelurilor colorate pot fi realizate diverse modele pe unghii de catre specialistii in domeniul manichiurii.

Cupio comercializeaza o gama variata de geluri UV cu uscare la lampa LED sau UV, de la geluri de constructie, de modelare si pana la geluri de design, pictura, de acoperire sau colorate.

Gelurile colorate au o putere mare de acoperire si sunt disponibile intr-o varietate de nuante, astfel incat femeile pentru care ingrijirea si imaginea personala conteaza, sa isi poata schimba culoarea de pe unghii, in fiecare luna sau oricand doresc o manichiura noua. Ele pot fi aplicate pe toata unghia, dar pot fi folosite si la crearea unor modele diverse de manichiura.

De regula, gelurile UV sunt folosite de profesionistii din domeniul unghiilor tehnice, la saloanele de beauty, intrucat aplicarea acestor produse necesita mai multa indemanare decat aplicarea ojelor semipermanente. Gelurile UV colorate se aplica fie intr-un strat, fie in doua, depinde de cat de pigmentata este fiecare culoare si numai cu ajutorul unei pensule speciale pentru gel.

Gelurile UV colorate pot fi sidefate, perlate sau metalice, astfel incat sa fie pe gustul tuturor femeilor. Ele pot fi aplicate fie pe unghia naturala (dupa pregatirea unghiei si peste o baza speciala), dar si pe extensii ale unghiilor, realizate din gelurile de constructii.

To Top