Scaune de Machiaj

  • pret excelent
  • garantia calitatii
  • design modern
  • destinat make-up artistilor
  • potrivite pentru salonul tau
  • foarte rezistente

Scaune Profesionale de Machiaj

Toate femeile isi doresc sa se simta frumoase si ingrijite, asa ca vizitele la saloanele de infrumusetare vor fi mereu pe lista lor. Fie ca este vorba despre un machiaj, o manichiura noua, o coafura sau o sedinta de ingrijire corporala, experienta pe care o are fiecare clienta la salon este decisiva in ceea ce priveste revenirea in acelasi loc.

Un mediu placut, servicii de calitate si o experienta confortabila sunt cele trei criterii importante dupa care se vor ghida femeile atunci cand trebuie sa se decida asupra unui salon unde sa revina lunar pentru a beneficia de anumite servicii.

Pentru o experienta confortabila a unei cliente ce apeleaza la serviciile unui salon de machiaj, este foarte important mediul de lucru si dotarea acestuia. Stim cu totii ca un machiaj profesional dureaza de la 2 ore in sus, asa ca make-up artistul este dator sa ii ofere clientului conditiile necesare pentru serviciul ales. Unul dintre cele mai importante accesorii de mobilier ce nu trebuie sa lipseasca din salonul de machiaj este SCAUNUL de make-up.

Cupio pune la dispozitie scaune profesionale de machiaj ce pot fi personalizate in functie de preferintele clientilor. Scaunele de make-up profesionale sunt ideale pentru make-up artistii din industria frumusetii. Dotate cu finisaje din otel si realizate din aluminiu, scaunele de make-up au o durata de viata foarte mare.

Scaunele ofera maximum de confort si pot fi pliate, astfel ca se transporta cu usurinta.

To Top