Scaune de Machiaj

  • pret excelent
  • garantia calitatii
  • design modern
  • destinat make-up artistilor
  • potrivite pentru salonul tau
  • foarte rezistente

4 produse

pe pagina
Setati descendent

4 produse

pe pagina
Setati descendent

Scaune Profesionale de Machiaj

Un mediu placut, servicii de calitate si o experienta confortabila sunt cele trei criterii importante dupa care se vor ghida femeile atunci cand trebuie sa se decida asupra unui salon unde sa revina lunar pentru a beneficia de anumite servicii.

Pentru ca o clienta ce apeleaza la serviciile unui salon de machiaj sa aiba o experienta placuta, este foarte important mediul de lucru si dotarea salonului.

Stim cu totii ca un machiaj profesional dureaza minim 2 ore, asa ca make-up artistul este dator sa ii ofere clientului conditiile necesare pentru serviciul ales. Unul dintre cele mai importante accesorii de mobilier ce nu trebuie sa lipseasca din salonul de machiaj este scaunul de make-up.

Un scaun pentru machiaj profesional trebuie sa ofere confort maxim clientului, astfel incat acesta sa revina cu placere la salonul de beauty. De asemenea, este esential ca un scaun de make-up sa  fie pliabil, astfel incat sa poata fi usor de transportat oriunde ar fi nevoie.

La Cupio gasesti scaune profesionale de machiaj ce pot fi personalizate in functie de preferinte. Scaunele de make-up profesionale sunt ideale pentru make-up artistii din industria frumusetii. Dotate cu finisaje din otel si realizate din aluminiu, scaunele de make-up au o durata de viata foarte mare.