12 produse

pe pagina
Setati descendent

12 produse

pe pagina
Setati descendent

Spume si spray-uri autobronzante

Bronzul, nuanta pielii pe care toate femeile si-o doresc, poate fi obtinut prin mai multe variante, insa de departe cea mai sanatoasa forma de bronz este oferita de autobronzante.

Expunerea excesiva la soare sau frecventarea solarului pot fi periculoase pentru piele, asa ca daca va doriti un bronz sanatos puteti apela la autobronzante. Acestea nu agreseaza pielea si ii confera un aspect de bronz natural, perfect, mai ales pentru vara, cand rochitele si fustele scurte sunt cele mai purtate haine din garderoba.

Tipuri de autobronzante

La Cupio gasesti mai multe tipuri de autobronzante – sub forma de spuma, lotiune, spray sau ulei. Indiferent de tipul de autobronzant pe care il alegi, este foarte important sa cunosti modul in care trebuie sa il folosesti pentru a evita petele inestetice de pe corp.

Inainte de aplicarea autobronzantului, pregateste-ti pielea:

  1. Exfoliaza – foloseste un exfoliant de corp din gama Cupio SPA pentru a indeparta celulele moarte ce tind sa se coloreze mai intens dupa aplicarea autobronzantului. Prin exfoliere, vei elimina riscul ca bronzul sa fie unul neuniform. Important este sa insisti pe zonele in care pielea este mai tare – zona calcaielor, a coatelor si a genunchilor.
  2. Hidrateaza – nu omite partea in care hidratezi bine pielea cu o crema de corp, un unt sau chiar un ulei de corp.
  3. Aplica autobronzantul – nu inainte de a folosi o pereche de manusi pentru a nu pata palmele! Renunta la imbracaminte si strange parul intr-o coada, apoi incepe sa aplici o cantitate mica de produs si maseaz-o pe zonele dorite, pana la absorbtie.

E important sa distribui cantitatea de autobronzant foarte bine pe piele si in aceeasi masura pentru a obtine un bronz uniform.

Efectele autobronzantului pot sa nu fie vizibile imediat, ci dupa cateva ore. Aplicarea mai multor straturi va duce la obtinerea unei culori tot mai inchise a pielii.Nu se recomanda sa faci dus imediat dupa aplicarea autobronzantului si nici sa porti haine pentru ca le-ai putea pata.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗