Creioane de ochi

  • pret excelent
  • calitate garantata
  • foarte precise si rezistente
  • culori pigmentate

10 produse

pe pagina
Setati descendent

10 produse

pe pagina
Setati descendent

Cum sa folosesti un creion de ochi

Creioanele de ochi sunt produsele care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a unui make-up artist, dar si a oricarei femei careia ii pasa de aspectul sau fizic.

Culorile creioanelor de ochi sunt variate si asigura un efect deosebit intregului machiaj, intrucat evidentiaza si contureaza ochii. Multe femei aleg creioanele de ochi pentru conturarea acestora, intrucat le asigura o precizie mai mare in folosire, spre deosebire de tusurile de ochi.

Negru, maro, verde, albastru, mov sau alb – creioanele de ochi sunt disponibile in culori variate. Cele clasice sunt creioanele negre care se folosesc de regula pentru machiajul de tip smokey. Creioanele de culoare alba se folosesc pentru iluminarea si crearea unui efect de marire a ochilor, ele aplicandu-se pe linia apei.

Linerele de ochi Waterproof Cupio sunt disponibile in mai multe culori si au rezistenta la apa, ceea ce le face ideale de folosit chiar si vara, la piscina sau la mare. In plus, datorita texturii cremoase si pigmentatiei intense, creioanele Waterproof Cupio pot fi folosite asemeni tusurilor de ochi, intrucat ofera o trasare exacta a liniilor la baza genelor.

Creioanele de ochi cremoase de la Cupio pot fi si blenduite, imediat dupa aplicarea lor pe pleoape, inainte de a se usca. Astfel pot fi utilizate si ca baze pentru fardul de pleoape sau individual, pentru a crea un smokey eye perfect.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗