Creion de ochi

  • pret excelent
  • calitate garantata
  • foarte precise si rezistente
  • culori pigmentate
pe pagina

10 Articole

pe pagina

10 Articole

Creioanele de ochi sunt un must-have din trusa de machiaj a unui make-up artist, dar si a oricarei femei care tine la aspectul sau exterior.

Un creion contur pentru ochi poate avea un efect deosebit asupra intregului machiaj, intrucat evidentiaza ochii. Multe femei aleg creioanele de contur pentru ochi in locul unui tus, intrucat primele sunt mult mai usor de folosit, oferind o precizie mai buna la aplicare.

Negru, maro, verde, albastru, mov sau alb – creioanele de ochi sunt disponibile in culori diverse. Cele mai clasice sunt creioanele de culoare neagra – utilizate pentru smokey eye, conturarea ochilor sau trasarea liniei de alungire a ochilor – si cele de culoare alba – care se folosesc pentru iluminarea si crearea unui efect de marire a ochilor.

Selectie de Creioane de Ochi

Linerele de ochi Waterproof Cupio sunt disponibile in mai multe culori si au rezistenta la apa, ceea ce le face ideale de folosit chiar si vara, la piscina sau la mare. In plus, datorita texturii cremoase si pigmentatiei intense, creioanele Waterproof Cupio pot fi folosite asemeni tusurilor de ochi, intrucat ofera o trasare exacta a liniilor la baza genelor.

Creioanele de ochi cremoase de la Cupio pot fi si blenduite, imediat dupa aplicarea lor pe pleoape, inainte de a se usca. Astfel pot fi utilizate si ca baze pentru fardul de pleoape sau individual, pentru a crea un smokey eye perfect.

In functie de ceea ce vi se potriveste culorii ochilor, puteti alege dintre 10 nuante diferite de creioane de ochi, disponibile la Cupio.

To Top