Corector anticearcan

  • calitate superioara
  • rezultate profesionale
  • acoperire perfecta
  • alegerea preferata a profesionistilor

9 produse

pe pagina
Setati descendent

9 produse

pe pagina
Setati descendent

Cum sa folosesi un anticearcan

Pungile de sub ochi sau cercurile negre ce apar ca urmare a unui stil de viata agitat, cu putin somn si o alimentatie necorespunzatoare, pot strica orice machiaj. Din fericire exista produse-minune care ascund aceste imperfectiuni – ele se numesc anticearcane sau corectoare. Ca si in cazul fondurilor de ten, anticearcanele sunt disponibile in mai multe nuante. Alegerea culorii potrivite a unui corector anticearcan este esentiala pentru un machiaj impecabil. Aplicarea acestui tip de produs constituie, de asemenea, secretul unui make-up reusit. Indiferent de tipul de ten, iti recomandam sa alegi un anticearcan cu o formula hidratanta, intrucat zona din jurul ochilor este mai sensibila si predispusa la uscare. Un anticearcan cremos si lichid iti va asigura o acoperire corespunzatoare a imperfectiunilor.

Culoarea corectorului trebuie sa se asemene cu cea a fondului de ten pe care il folosesti. Tine cont si de urmatoarele sfaturi atunci cand alegi un anticearcan:

*daca ai cearcane rozalii, opteaza pentru un corector cu subton rece

*daca ai cearcane vinetii/albastrui, opteaza pentru un corector cu subton cald (bej, galbui)

*daca ai cearcane maronii, alege un corector cu subton rozaliu (culoarea piersicii)

Anticearcanul se aplica in zona de sub ochi, dar poate fi folosit si pentru a estompa roseata de la baza nasului. Pentru un efect natural, anticearcanul se poate aplica in tehnica triunghiului – creeaza un triunghi rasturnat, a carui baza sa fie imediat sub ochi, iar varful sa fie indreptat spre linia pometilor. Estompeaza anticearcanul cu un buretel umed si fixeaza-l cu o pudra translucida.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗