Tus pentru sprancene

3 produse

pe pagina
Setati descendent

3 produse

pe pagina
Setati descendent

Cum sa alegi un tus pentru sprancene

Sprancenele sunt trasaturile fetei care pot schimba foarte mult infatisarea unei persoane. Ele contureaza intreaga fizionomie, de aceea sunt foarte importante. Desi modul in care sunt pensate este unul dintre cei mai importanti pasi pentru un aspect impecabil al sprancenelor, si conturarea lor cu produsele de machiaj potrivite este la fel de esentiala.

Pentru conturul sprancenelor exista mai multe tipuri de produse, cum ar fi tusurile, fardurile, creioanele sau gelurile. Spre deosebire de farduri, un tus de sprancene are avantajul ca asigura precizie in trasarea fina a liniilor care sa completeze acele goluri inestetice din sprancene.

Inainte de a incepe conturarea sprancenelor, piaptana-le astfel incat toate firele sa fie in acelasi sens – sensul cresterii naturale ale firelor de par. La final, dupa ce ai trasat firele de par cu ajutorul unui tus de sprancene, le poti fixa in directia dorita cu ajutorul unui adeziv special.

Pentru un aspect final estetic, tine cont ca sprancenele trebuie sa fie intotdeauna cu unul sau doua tonuri mai deschise decat culoarea parului. Exceptie fac persoanele care au parul blond, in cazul lor fiind recomandate acele produse a caror culoare este cu un ton mai inchis decat culoarea naturala a parului.   

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗