3+1 CADOU la ojele semipermanente | cod promo: FREE

Extra 20% reducere in categoria Promotii | cod promo: EXTRA

Back in Stock: Tipsuri reutilizabile Master Slim Architect | cod 10%: MASTER

Farduri lichide holografice

10 produse

pe pagina
Setati descendent

10 produse

pe pagina
Setati descendent

Cum se foloseste un fard lichid

Machiajul a fost, este si va ramane un ”accesoriu” al femeii moderne, care tine la imaginea sa si isi doreste sa fie mai frumoasa, in fiecare zi.

Trendurile in materie de machiaj se schimba de la un an la altul, iar cunoscatoarele sunt mereu in pas cu acestea. Machiajul ochilor este cel mai important si completeaza intregul look, de aceea este foarte importanta tehnica in care acesta este realizat. Machiajul ochilor se poate face cu farduri lichide, farduri holografice sau farduri solide, de tip pudra. Indiferent de textura produselor alese, machiajul ochilor trebuie sa respecte anumite reguli pentru a arata impecabil pe cea care il poarta.

Fardurile lichide sunt o provocare pentru femeile care sunt obisnuite sa poarte farduri solide, de tip pudra. Totusi, acestea nu sunt atat de greu de purtat pe cat ar putea parea. Fardurile lichide holografice se aplica pe pleoapa mobila, fara a necesita, in prealabil, o baza de machiaj. Dimpotriva, chiar aceste farduri lichide pot tine locul unor baze de machiaj pentru pigmentii de machiaj. Cu ajutorul lor, pigmentii se fixeaza mai usor pe pleoape, fara a se dispersa pe restul fetei. Ofera un efect hipnotizant si sunt perfecte de purtat la un eveniment de seara.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗