Geluri color UtraPigmentate

64 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

64 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Geluri color Ultra Pigmentate

Gelurile UV color sunt produse care se aplica pe unghie dupa o tehnica speciala si care se polimerizeaza in lampa LED sau UV. In afara de clasificarea de culoare, gelurile UV sunt impartite in mai multe categorii, in functie de textura pe care o au.  

Gelurile ultrapigmentate sunt unele dintre categoriile de gel UV colorate. Acestea au ca si caracteristica principal pigmentatia puternica. Se regasesc in nuante variate si, datorita puterii mari de acoperire pe care o au, pot fi aplicate chiar si in strat subtire pe unghii.

Gelurile ultrapigmentate pot fi folosite atat pentru acoperirea completa a unghiei, cat si la picturi, avand o vascozitate medie.

Un alt avantaj important al acestor geluri este faptul ca pot fi pensulate atat sub gelul de constructie, cat si deasupra acestuia, putand fi sigilate apoi cu gel top coat cu luciu.

Ideale pentru rezultate profesionale, gelurile ultrapigmentate pot fi folosite atat in saloanele de manichiura, cat si acasa. Se polimerizeaza in lampa LED si au o rezistenta de peste patru saptamani.