Pensule pentru pictura

58 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

58 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Pensule profesionale pentru pictura

Unele dintre instrumentele de lucru indispensabile in tehnica unghiilor cu gel sunt pensulele. Cu ajutorul acestora, materialele precum gelul UV sau oja semipermanenta pot fi aplicate cu precizie pe unghii, astfel incat rezultatele finale sa fie unele profesionale.

In manichiura exista mai multe tipuri de pensule, dupa forma lor, duritatea si grosimea firelor de par. De asemenea, exista pensule destinate modelarii gelului, a realizarii liniilor fine in anumite tehnici de design, pensule din par natural sau artificial, dar si pensule de pictura.

Pensulele de pictura se folosesc in picturile cu vopsele acrilice, cu geluri UV sau cu acuarele. Ele se diferentiaza prin calitatea superioara dupa care sunt confectionate. Pensulele nu lasa urme de pensulatie si incorporeaza foarte bine culoarea pe unghie.

Pesulele de pictura sau de nail-art sunt disponibile in variate marimi, cele mai subtiri fiind recomandate pentru realizarea liniilor fine. Toate pot fi utilizate in crearea decorurilor deosebite pe unghii.

Pentru o durata mai mare de viata a pensulelor de pictura este recomandat sa nu utilizati aceeasi pensula pentru cele 3 materiale de pictura – gel UV, culori acrilice, acuarele. Folositi o pensula pentru fiecare material utilizat.

Toate produsele de pictura aplicate pe unghie se sigileaza cu top coat.