15% EXTRA reducere la categoria Promotii | cod: EXTRA

Fard de pleoape cremos

28 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent
  1. Kit Stardust
    -15%

    Kit Stardust

    73.95 lei 87.00 lei

28 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Cum se foloseste un fard cremos

Un machiaj de zi sau un machiaj de seara reusit este cel care pune in valoare frumusetea si trasaturile unice ale fiecarei persoane. Daca esti in cautare de inspiratie pentru a-ti realiza un machiaj impecabil, ai ajuns in locul potrivit! La Cupio gasesti o varietate de farduri de pleoape si produse de machiaj care te scot din anonimat.
Farduri de tip pulbere, farduri cremoase sau farduri lichide – pe toate le gasesti aici, iar daca nu stii cum sa le aplici, iti spunem noi!
Fardurile cremoase sunt foarte usor de aplicat si sunt recomandate de profesionisti pentru persoanele care au pielea uscata. Aceste produse contribuie la hidratarea si hranirea pleoapelor, ascunzand liniile fine. Un alt avantaj al fardurilor cremoase este ca nu se strang in pliurile pleoapelor si asigura durabilitatea machiajului.
In momentul aplicarii lor, fardurile cremoase nu vor pata tenul, asa cum se intampla uneori in cazul fardurilor de tip pulbere, care se pot dispersa pe ten si pot strica machiajul tenului.
Fardurile cremoase pot fi aplicate pe pleoape cu ajutorul unei pensule plate, din par artificial, insa cel mai usor mod de aplicare a acestora este cel cu ajutorul degetelor.
Pentru un efect natural, fardurile cremoase pot fi aplicate pe pleoapa curata, iar pentru un efect mai intens, ele se aplica peste alte produse de machiaj, care insa trebuie sa aiba textura prafoasa.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗
Cookie Settings