Comenzile plasate in 1-5 februarie vor fi procesate incepand cu data de 6 februarie, cand vom incepe activitatea in noul sediu Cupio. Iti multumim pentru intelegere!

Iluminator fata

 • rezultate profesionale 
 • calitate garantata
 • ten perfect
 • alegerea preferata a profesionistilor
pe pagina

21 Articole

 1. Hot Stick bronz & contur Cupio Amber
  Stick bronz & contur Cupio Amber
  Rating:
  55,00 lei
 2. Hot Paleta Cupio Skin Shades
  Paleta Cupio Skin Shades
  Rating:
  89,00 lei
 3. Hot Iluminator Oh, My Glow! Cupio - Venus
 4. Hot Iluminator lichid Skin Glow Champagne
 5. Hot Iluminator lichid Skin Glow Honey
  Iluminator lichid Skin Glow Honey
  Rating:
  55,00 lei
pe pagina

21 Articole

Cum folosesti un contur sau iluminator de fata

Machiajul evidentiaza cele mai frumoase trasaturi ale unei femei si ascunde anumite imperfectiuni, totul este sa stii cum sa il realizezi si sa folosesti produsele potrivite. Iluminatorul si conturul sunt doua dintre produsele cosmetice care te ajuta sa iti redefinesti trasaturile fetei. Acestea doua pot fi achizitionate individual sau le poti gasi pe amandoua intr-o paleta de farduri pentru fata, astfel incat sa iti poti realiza un machiaj complet.

Folosind un contur pentru fata ai posibilitatea sa creezi un efect de lifting al trasaturilor, sa sculptezi si sa definesti mandibula. Cat despre iluminator, acesta se aplica pe zonele cele mai inalte ale fetei, unde cade lumina in mod natural. Iluminatorul ofera tenului o stralucire delicata. Iluminarea fetei incepe cu puntea nasului, iar mai apoi cu centrul fruntii, dupa care se continua cu linia superioara a pometilor.

La Cupio gasesti atat iluminatoare lichide, cat si iluminatoare solide. Cele lichide pot fi aplicate pe ten cu buretelul sau cu pensule din par artificial, iar cele solide pot fi aplicate cu ajutorul unei pensule din par natural.

To Top