3+1 CADOU la ojele semipermanente | cod promo: FREE

Blush (fard de obraz)

  • calitate garantata
  • culori deosebite
  • cel mai bun raport calitate/pret
  • gama variata de produse

12 produse

pe pagina
Setati descendent

12 produse

pe pagina
Setati descendent

Cum sa folosesti un blush

Fardurile de obraz sunt produsele care completeaza un machiaj reusit. Acestea ofera culoare si un aspect proaspat pometilor. Cunoscut si sub denumirea de blush, un fard de obraz poate fi gasit in mai multe nuante ce deriva din culorile roz, piersica sau rosu.

Culoarea potrivita a fardului poate crea impresia unor pometi sculptati. Trebuie doar sa stii ce nuanta ti se potriveste. Spre exemplu, persoanele cu tenul deschis pot alege un blush roz pal, pentru a-si crea un look fresh, natural. O nuanta luminoasa de piersica este, de asemenea, potrivita pentru persoanele cu pielea alba.

In cazul tenului de culoare medie, culoarea oranj este cea mai potrivita. Pentru un aspect mai imbujorat se poate alege si un roz delicat. Pentru tenul masliniu, tonurile calde ale blush-urilor sunt cele mai potrivite. Culoarea piersicii si textura lucioasa a fardului de obraz este alegerea ideala.

In ceea ce priveste textura, exista blush lichid sau blush solid – tip pudra. Poti opta pentru prima varianta daca ai tenul mai uscat, iar pentru a doua varianta daca ai tenul mai gras. De asemenea, in functie de finish, blush-urile pot fi mate sau lucioase. Indiferent pe care il preferi, este important sa stii ca pentru un machiaj reusit trebuie sa alegi fardurile de obraz mate, daca restul machiajului include farduri stralucitoare si invers – fardul de obraz trebuie sa fie stralucitor, daca restul machiajului include culori mate.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗