Creion pentru contur de buze

  • raport excelent calitate/pret
  • culori pigmentate
  • linii precise
  • calitate superioara
  • rezistente foarte mult timp

15 produse

pe pagina
Setati descendent

15 produse

pe pagina
Setati descendent

Cum sa folosesti un contur de buze

Creionul de buze este un produs cheie pentru un machiaj complet al buzelor. Pentru a obtine buze cat mai senzuale si mai voluminoase este necesar sa folosesti toate produsele potrivite. Pe langa rujul sau luciul de buze pe care urmeaza sa il aplici, tine cont ca va trebui sa conturezi buzele cu ajutorul unui creion.

Conturul de buze sau creionul are un rol important in machiajul buzelor. Dincolo de efectul de volum pe care il va crea, acesta te va ajuta sa nu depasesti linia buzelor atunci cand incepi sa aplici rujul preferat.

In industria frumusetii, pentru un machiaj profesional, este important sa tii cont de un sfat important: culoarea conturului de buze trebuie sa fie la fel cu cea a rujului sau cu maxim o tonalitate mai inchisa!

Daca ai buzele mai subtiri, poti depasi foarte finut conturul buzei superioare, astfel incat creionul le va oferi volum. Iar daca vrei ca rujul sa persiste mai mult timp pe buze, coloreaza buzele in intregime cu creion, iar mai apoi aplica rujul. Acesta este un truc folosit de multe femei pentru a obtine un aspect impecabil al buzelor.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗
Cookie Settings