30% reducere suplimentara in categoria Extra Sale | cod promo: EXTRA

2+1 CADOU la ojele semipermanente Summer si Spring Colection | cod promo: FREE

Comanda peste 250 lei: Ruj Cupiolicious Chocolate CADOU | Comanda peste 500 lei: Ruj Fame Glory Cadou

Geluri pentru sprancene

6 produse

pe pagina
Setati descendent

6 produse

pe pagina
Setati descendent

Cum sa alegi un gel pentru sprancene

Pentru ca sprancenele contureaza si evidentieaza fizionomia, in industria frumusetii exista o varietate de produse de machiaj dedicate lor. Tusuri, creioane, farduri si geluri – toate sunt produse care pot fi folosite in scopul stilizarii sprancenelor.

Un gel de sprancene are o formula cremoasa care aluneca usor atat pe piele, cat si pe firele de par, asa ca este ideal pentru a da volum sprancenelor naturale. Cu ajutorul unei pensule, acesta poate umple golurile inestetice, trasandu-se usor linii subtiri, asemeni firelor de par, in zonele cu probleme.

Intre produsele pentru stilizarea sprancenelor se mai afla tusurile pentru sprancene si creioanele pentru sprancene. Aceste categorii de produse asigura o trasare precisa a liniilor fine, in cazul in care este necesar. Accentuarea sprancenelor se mai poate realiza si cu o paleta de farduri care contine atat culori mai inchise, cat si mai deschise, astfel incat sa fie potrivite pentru o conturare cat mai naturala a firelor de par.

Atunci cand efectuezi machiajul sprancenelor, tine cont de cateva sfaturi importante:

*Alege culoarea potrivita a produselor de machiaj. Sprancenele trebuie sa fie intotdeauna cu unul sau doua tonuri mai deschise decat culoarea parului. Exceptie fac persoanele care au parul blond, in cazul lor fiind recomandate acele produse a caror culoare este cu un ton mai inchis decat culoarea naturala a parului.  

*Urmareste forma pe care o au deja sprancenele tale.

*Traseaza fire subtiri, fara sa incarci pensula cu prea mult produs, pana cand umpli toate golurile inestetice.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗