Transport gratuit la plata cu cardul la comenzi de peste la 79 lei

Gaseste soarele si castiga premii! 

3+1 CADOU la pensulele profesionale de make-up | cod promo: MAKEUP

67 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent
 1. Pensula manichiura gel Cupio Nr 4 cu varf drept
  -21%
  Rating:
  100%

  Pensula manichiura gel Cupio Nr 4 cu varf drept

  11.00 lei 13.90 lei
 2. Pensula manichiura gel Cupio Nr.6 cu varf drept
  -21% Hot
  Rating:
  100%

  Pensula manichiura gel Cupio Nr.6 cu varf drept

  11.00 lei 13.90 lei

67 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Pensule profesionale pentru manichiura

Pensulele de manichiura sunt ustensile indispensabile in tehnica aplicarii gelului pe unghii. Sunt folosite cel mai des in saloanele in care se ofera servicii de intretinere si ingrijire a unghiilor. Pensulele de unghii sunt impartite in mai multe categorii.

In functie de materialul care se doreste a fi aplicat cu pensulele de manichiura, exista pensule pentru gel, pentru RevoGel sau pentru acryl. Daca e vorba despre tehnica aplicarii acestor materiale, pensulele sunt impartite in: pensule pentru modelat, pensule pentru pictura, pensule pentru linii fine (design), pensule pentru French.

Forma varfului este un alt criteriu dupa care sunt impartite pensulele pentru manichiura. Exista pensule cu varf rotund, oval, drept, diagonal, pensule ”limba de pisica”. De asemenea, numarul unei pensule indica marimea acestora.

Exista, de asemenea, pensule din par natural si pensule din par artificial. Un tehnician de unghii trebuie sa stie cand este momentul folosirii fiecareia dintre aceste doua categorii de pensule. Cele din par natural pastreaza mai mult umezeala si sunt mai rezistente la solutiile chimice, astfel ca sunt recomandate pentru tehnica acrylului. Pensulele din par artificial sunt disponibile in mai multe lungimi si grosimi, in functie de duritatea perilor. Acestea se folosesc in cazul aplicarii gelurilor mai dense.

La Cupio gasiti o varietate de pensule. Acestea sunt dotate cu capac, care le protejeaza de praf si de lumina UV, dar si cu maner metalic sau de lemn.

Curatarea pensulelor de manichiura este obligatorie pentru ca acestea sa se mentina in cele mai bune conditii, pentru o perioada mai mare de timp. Unii specialistii din domeniul manichiurii recomanda curatarea pensulelor de gel cu ajutorul unui top coat. Este indicat sa stergeti pensula de gel in top coat pana cand culoarea de gel iese dintre firele de par ale pensulei.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗