Transport gratuit la plata cu cardul la comenzi de peste la 79 lei

Gaseste soarele si castiga premii! 

3+1 CADOU la pensulele profesionale de make-up | cod promo: MAKEUP

 • calitate germana garantata
 • aderenta maxima
 • nu afecteaza in niciun fel unghia
 • prietenoase cu unghiile
 • consistenta optima
 • pentru rezultate profesionale

4 produse

pe pagina
Setati descendent
 1. Ultra Strong Base Cupio 15ml
  Hot
  Rating:
  98%

  Ultra Strong Base Cupio 15ml

  71.90 lei
 2. Thick Bonding Base Gel Cupio 15 ml
  Rating:
  87%
  Hema Free

  Thick Bonding Base Gel Cupio 15 ml

  64.90 lei
 3. Thick Bonding Base Gel Cupio 30 ml
  Rating:
  100%
  Hema Free

  Thick Bonding Base Gel Cupio 30 ml

  119.90 lei

4 produse

pe pagina
Setati descendent

Geluri Baza Constructie Unghii - Gel Base One de calitate!

Cupio te invita sa vizualizezi categoria de Geluri UV de baza special create pentru asteptari maxime! Ai ocazia sa alegi dintr-o gama completa si variata de geluri de baza, ideale pentru a crea aderenta maxima unghiilor.

Pentru a raspunde celor mai exigente cerinte de calitate, gelurile UV Cupio Gels sunt produse in Germania dupa formule de ultima generatie! Asigura-le unghiilor aderenta de care au nevoie pentru rezultate care dureaza in timp!

Gelurile de baza sunt indispensabile in tehnica unghiilor cu gel, deoarece faciliteaza aderenta materialelor ce urmeaza a fi aplicate – gelurile colorate. Ele se folosesc atat la aplicarea culorii pe unghie, cat si la realizarea constructiilor pe sablon sau pe tipsuri.

Gelurile de baza sunt compatibile cu toate tipurile de geluri – de camuflaj, pictura, constructive, make-up sau colorate. Ele se aplica imediat dupa pregatirea unghiei cu instrumentele necesare si dupa pensularea solutiilor Nail Prep sau Nail Bonder.

Vascositatea ridicata a gelurilor de baza asigura precizie la aplicarea lor fara a se atinge cuticula sau faldurile laterale.

Toate gelurile de baza se pensuleaza pe unghie in strat subtire, cu miscari apasate pe toata suprafata patului unghial. Sunt ideale pentru manichiuri fara aer in zona cuticulei, pana la intretinere! Poti fi aplicate fie cu pensula proprie (in cazul gelurilor de baza la sticluta) sau cu o pensula speciala pentru gel.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗