10 produse

pe pagina
Setati descendent

10 produse

pe pagina
Setati descendent

Cum alegi paleta de farduri de ochi potrivita

Paleta de farduri pentru ochi este produsul nelipsit din trusa de frumusete a unei femei! O paleta de farduri de ochi include 2 sau mai multe nuante cu ajutorul carora pot fi create diferite tipuri de machiaj.

In functie de culorile pe care le include si tipurile de machiaj care se pot realiza cu ele, paletele de farduri pot fi de festival (pot include nuante colorate si neon), pentru machiaj de zi (includ nuante nude) sau pentru machiaj de seara (contin culori mai inchise, intense, chiar si cu particule de glitter sau sidef). Exista si palete destinate machiajului de tip smokey, dar si palete de farduri combinate, ce contin culori mixte, potrivite atat pentru look-uri de zi, cat si de seara.

Atunci cand decizi sa achizitionezi o paleta de farduri cu mai multe nuante si vrei sa fii sigura ca acestea ti se potrivesc, cea mai buna optiune este una care contine atat nuante soft de gri, bronzy, nude si maro, cat si nuante mai intense precum albastru, mov sau negru.

Paletele de farduri pot contine atat culori pentru pleoape, cat si culori pentru pometi – blush-uri si iluminatoare. De asemenea, exista si palete de farduri pentru sprancene, cu ajutorul carora iti pot contura unele dintre cele mai importante trasaturi ale fetei, care iti definesc fizionomia.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗