Kit Unghii Semipermanente

  • economisesti considerabil
  • reduceri de pret
  • calitate garantata
  • rezultate profesionale

29 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

29 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Cel mai bun kit de oja semipermanenta

Cel mai bun kit de oja semipermanenta trebuie sa includa toate produsele esentiale pentru a obtine o manichiura de durata - un primer de unghii, o baza, o culoare de oja semipermanenta, un top coat de sigilare si o lampa pentru polimerizare.

Kitul pentru unghii semipermanente este ideal pentru atunci cand iti doresti o manichiura impecabila in doar cativa pasi simpli.

Iata cateva dintre beneficiile unui kit de oja semipermanenta:

✅ Ojele semipermanente Cupio To go! imbina usurinta aplicarii unui lac de unghii cu rezistenta unui gel UV. Asigura o rezistenta de pana la 4-6 saptamani pe unghii.

✅ In functie de necesitate, culorile se pot aplica intr-unul sau doua straturi. Toate culorile se pot folosi atat la aplicarea clasica a ojei semipermanente, cat si la aplicarea cu apex.

✅ Toate culorile gamei Cupio To go! sunt compatibile si in formulele de lucru combinate; se pot aplica cu succes si pe manichiurile lucrate cu acryl sau gel, cu conditia ca gelul de finish folosit sa fie unul flexibil.

✅ Sunt ideale atat pentru aplicarea profesionala de salon, cat si pentru femeile ce prefera sa isi faca singure manichiura, acasa.

Mod de aplicare si folosire a unui kit de unghii semipermanente:

1. Se pregateste unghia naturala dupa metoda standard (se da forma unghiilor, se imping si se indeparteaza cuticulele, apoi se indeparteaza luciul unghiei naturale cu o pila buffer.)

2. Se aplica un strat de Base Lac Cupio To Go! care se usuca in 30 de secunde in lampa LED sau in 120 de secunde in lampa UV.

3. Se aplica alternativ 2 straturi de culoare (cel de-al doilea strat se poate aplica dupa ce primul a fost uscat minim 30 de secunde), apoi unghia se tine 60 de secunde la lampa LED sau 120 -180 de secunde la lampa UV.

4. Se sigileaza cu Top Coat Gel Lac si se usuca 60-90 de secunde in lampa LED sau 3-4 minute in lampa UV;

5. Se sterge stratul lipicios cu Cleaner.