• recomandate pentru salon si pentru acasa
  • gama noua
  • culori vibrante
  • cel mai bun raport calitate/pret
  • luciu la uscare
  • calitate superioara
  • acoperire perfecta

214 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

214 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Un accesoriu al femeii moderne, lacul de unghii era folosit inca de acum 3000 de ani, in China. Pe vremea aceea era realizat dintr-un amestec de seminte, gelatine, miere de albine, ceara, guma arabica si albus de ou. Pasta colorata obtinuta era folosita de femeile de atunci pentru decorarea unghiilor. Obiceiul de colorare a unghiilor a fost pastrat si dezvoltat tot mai mult, pana in zilele noastre, cand orice femeie considera lacurile de unghii accesoriile perfecte pentru a-si etala feminitatea si frumusetea.

Lacurile de unghii clasice sunt potrivite pentru femeile care se plictisesc repede de aceeasi culoare si isi doresc sa isi schimbe cat mai des nuanta de pe unghii. Spre deosebite de ojele semipermanente, care persista pana la o luna pe unghii si se indeparteaza cu solutii speciale, lacurile de unghii clasice pot fi sterse cu usurinta folosind acetona si pot fi reaplicate ori de cate ori se doreste.

Disponibile in peste 150 de culori, lacurile de unghii de la Cupio au o rezistenta indelungata si ofera o acoperire ridicata. Ideale pentru manichiuri indraznete, simple, casual sau clasice, lacurile Cupio in the City au un luciu intens si durabil. In functie de preferinte, femeile pot alege dintre lacuri de unghii sidefate, lucioase, mate sau cu particule aurii. Toate lacurile de unghii din aceasta gama se recomanda a fi folosite impreuna cu baza si topul Cupio in the City.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗