25 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

25 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Rubber Base French Collection

Unele dintre cele mai iubite baze de la Cupio!

Rubber Base French Collection cuprinde 18 nuante diferite, dar toate translucide si apropiate de culoarea naturala a unghiilor si a pielii. Cu ajutorul acestora pot fi realizate unghii perfecte si rezistente, bazele Rubber fiind produse de TOP din portofoliul Cupio.

Profesionistii, si nu numai, aleg bazele Rubber deoarece acestea sunt ideale pentru consolidarea unghiilor naturale. Au o textura gumoasa si asigura rezistenta unghiilor fragile.

Bazele Rubber pot fi utilizate atat in tehnica ojei semipermanente, cat si a unghiilor cu gel. Datorita nuantelor placute pe care le au, acestea pot fi utilizate ca atare pe unghiile naturale, si nu doar ca baza.

Printre cele mai mari avantaje ale bazelor Rubber amintim dubla actiune a acestora – consolideaza unghia si ii acopera imperfectiunile – denistatea ridicata, motiv pentru care faciliteaza si crearea apexului – rezistenta crescuta, fiind perfecte pentru unghiile fragile.

Bazele Rubber Base sunt secretul manichiurilor rezistente si impecabile! Se aplica inainte de culoarea propriu zisa (dar se pot aplica si individual, pentru unghii cu aspect natural) si se sigileaza cu top coat.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗