Produse pentru Manichiura

 • produse profesionale de manichiura
 • calitate germana garantata
 • gama diversificata
 • cel mai bun raport calitate/pret din Romania
 • produse recomandate de cei mai buni tehnicieni
 • consiliere profesionala
pe pagina

Se afiseaza 1-24(5036)

 1. Hot Tatuaj 2D unghii C74
  Tatuaj 2D unghii C74
  9,00 lei
 2. Hot Tatuaj 2D unghii C73
  Tatuaj 2D unghii C73
  9,00 lei
 3. Hot Tatuaj 2D unghii C70
  Tatuaj 2D unghii C70
  9,00 lei
 4. Hot Tatuaj 2D unghii C68
  Tatuaj 2D unghii C68
  9,00 lei
 5. Hot Tatuaj 2D unghii C82
  Tatuaj 2D unghii C82
  9,00 lei
 6. Hot Tatuaj 2D unghii C80
  Tatuaj 2D unghii C80
  9,00 lei
 7. Hot Tatuaj 2D unghii C79
  Tatuaj 2D unghii C79
  9,00 lei
 8. Hot Tatuaj 2D unghii C78
  Tatuaj 2D unghii C78
  9,00 lei
 9. Hot Tatuaj 2D unghii C77
  Tatuaj 2D unghii C77
  9,00 lei
 10. Nou Baby buffer Cupio #120 set 50 bucati
 11. Nou Marker pentru Nail Art - Red
  Marker pentru Nail Art - Red
  26,00 lei
 12. Nou Marker pentru Nail Art - Blue
  Marker pentru Nail Art - Blue
  26,00 lei
 13. Hot Paiete maxi Premium Black
  Paiete maxi Premium Black
  5,90 lei
 14. Hot Paiete Holo Star Premium Black
  Paiete Holo Star Premium Black
  5,90 lei
 15. Agenda mica 2022
  Agenda mica 2022
  15,00 lei
pe pagina

Se afiseaza 1-24(5036)

Produse profesionale pentru manichiura

Dupa cum se stie, mainile unei femei pot transmite mai multe despre personalitatea acesteia decat orice altceva, iar unghiile neingrijite pot strica o imagine chiar de la primele momente. Nu trebuie sa va ascundeti mainile in buzunar, scuzandu-va ca nu ati avut timp sa va ingrijiti manichiura – iata o gama completa de produse manichiura pe care le oferim atat saloanelor de infrumusetare care au nevoie de o aparatura performanta pentru a satisface gusturile si celor mai exigente cliente, cat si persoanelor care tin la imaginea lor si doresc sa isi rasfete mainile cu cele mai bune produse de pe piata.

Avantajele Produselor de Manichiura Cupio

Un brand romanesc dorit, cautat si apreciat de femeile din Romania si nu numai, Cupio si-a dezvoltat inca de la inceputurile sale portofoliul de produse, ojele semipermanente si gelurile UV pentru manichiura fiind cele mai vandute produse ale brandului.

Un studiu realizat de compania de cercetare de piata Market Vector releva faptul ca brandul Cupio este numarul 1 in domeniul manichiurii, pe piata din Romania (conform vanzarilor de produse de beauty in marile magazine, analizate in perioada 2018-2019).

Unul dintre marile avantaje si beneficii pe care le au ojele semipermanente si gelurile UV de la Cupio este REZISTENTA. Aplicate in mod corespunzator, cu respectarea tuturor pasilor, produsele de manichiura de la Cupio vor satisface cele mai exigente asteptari. 4 saptamani sau chiar si mai mult de atat vor rezista pe unghii ojele semipermanente Cupio To Go! si gelurile UV dezvoltate de brandul romanesc.

Alte avantaje ale produselor de manichiura de la Cupio sunt: usurinta aplicarii, gradul de pigmentare ridicat si varietatea culorilor si a texturilor.

De ce sa folosesti produse de manichiura de la Cupio

Dincolo de avantajele enumerate mai sus, produsele de manichiura si kit-urile de unghii de la Cupio au un raport calitate-pret excelent, motiv pentru care sunt alese de nail-tehnicienii din Romania si de peste hotare. In plus, ojele semipermanente si gelurile UV sunt disponibile in peste 400 de culori diferite. Mate, glitterate, lucioase sau satinate, acestea sunt alegerea perfecta pentru o manichiura de invidiat.

Din portofoliul de produse pentru manichiura comercializate de Cupio nu lipsesc aparatele profesionale cum ar fi lampile LED si UV, frezele electrice si, cel mai important, sterilizatoarele care nu trebuie sa lipseasca din nici un salon. Sterilizarea instrumentelor de curatare si pregatire a unghiilor este primul pas de care trebuie sa tina cont orice nail-artist, inainte de a incepe lucrul. Cupio comercilizeaza si instrumente, pensule sau accesorii – totul pentru o manichiura ingrijita, curata, impecabila atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic.

Cele mai apreciate produse de manichiura

Printre cele mai appreciate produse de manichiura de la Cupio sunt ojele semipermanente Cupio To Go!. Cu astfel de produse pot lucra nu doar profesionistii din domeniu, care au cursuri la activ, ci si persoanele care sunt la inceput de drum in a-si dezvolta o cariera in domeniu. Aplicarea ojei semipermanente este o tehnica mai usoara decat cea a aplicarii gelului UV.

Femeile care doresc sa isi faca manichiura singure, acasa, pot opta pentru ojele semipermanente 3 in 1 de la Cupio, care nu necesita aplicarea de baza sau top coat. In plus, se indeparteaza in 10-15 minute cu Soak-Off, fara a fi nevoie de pilire. Astfel, cu putina indemanare si rabdare vor putea sa-si realizeze manichiura singure, fara a mai merge la salon.

 

To Top