Produse Make-up Fata

  • calitate garantata
  • ten impecabil
  • cel mai bun raport calitate/pret
  • gama variata de produse

57 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

57 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Gama de produse profesionale de Machiaj pentru Fata

Tenul este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne dorim sa avem un machiaj ireprosabil. Acesta influenteaza aspectul final al unui machiaj complet, astfel ca trebuie sa fie ingrijit in mod corespunzator.

Inaintea aplicarii unui produs de machiaj, trebuie sa ne asiguram ca tenul a fost curatat si hidratat. Apa micelara, o crema pentru fata, o crema pentru ochi si un primer special sunt cateva dintre optiunile pe care le avem pentru pregatirea tenului de machiaj.

Produsele de machiaj pentru ten sunt cele care se aplica ulterior si includ fondul de ten, anticearcanul, pudra matifianta sau iluminatoare, iluminatorul, blush-ul si contouring-ul.

Cupio ofera o gama variata de produse pentru machiajul tenului, astfel incat orice femeie sa gaseasca nuanta si textura potrivita de blush, fond de ten sau pudra. Aceste produse pentru ten se aplica cu ajutorul unor pensule de machiaj special destinate fiecaruia. In functie de textura produselor (pulbere, compacta sau cremoasa) acestea se aplica fie cu pensule din par artificial, fie cu pensule din par natural.