• calitate superioara garantata
  • rezistenta indelungata, pana la 9 saptamani
  • cel mai bun raport calitate/pret din Romania 
  • aplicare usoara
  • indepartare usoara, fara pilire

690 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

690 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Alege Oja semipermanenta nr 1 din Romania

De ce sunt ojele semipermanente Cupio To Go! cele mai vandute din Romania?*

  • Au un raport calitate-pret foarte bun;
  • Culorile pigmentate asigura o acoperire perfecta, atat pe unghiile naturale, cat si pe cele artificiale;
  • Rezista pana la 3-4 saptamani;
  • Portofoliul divers este imbogatit cu noi colectii de sezon, astfel incat ai acces la peste 400 de nuante, potrivite pentru orice personalitate: de la nuante naturale (oja semi Milky White) la nuante indraznete (oja semi Ferrari);
  • Ideale pentru profesionisti sau pentru pasionatele de manichiura;
  • Usor de folosit.

Ojele semipermanente sunt din ce in ce mai populare si iubite de catre femei. Si nu este de mirare, intrucat industria frumusetii a evoluat extrem de mult iar trendurile in manichiura nu au lipsit sa apara.

Doamnele si domisoarele sunt rasfatate cu zeci de colectii speciale, potrivite pentru orice eveniment. Nuantele naturale sunt disponibile in zeci de variante iar pentru gusturi extravagante sunt disponibile colectii glam, chameleon, metalice.

Cele mai frecvente intrebari

Cat de usor sunt de folosit ojele semipermanente?

Foarte simplu, daca se respecta cativa pasi standard. Poti accesa gratuit tutoriale pentru realizarea si indepartarea ojei semipermanente, pe canalul Youtube Cupio Romania si pe pagina de Facebook Cupio.ro

Cum se aplica oja semipermanenta?

Se pregateste unghia naturala. Se aplica un strat de baza si se polimerizeaza 30 de secunde in lampa Led si 120 de secunde in lampa UV. Se aplica alternativ doua straturi de culoare (cel de al doilea se poate aplica dupa ce primul a fost polimerizat), apoi se polimerizeaza 60 de secunde in lampa Led sau 120-180 de secunde in lampa UV. Se sigileaza cu Top Coat si se polimerizeaza 60-90 de secunde in lampa Led sau 3-4 minute in lampa UV. Daca este un top coat cu strat de dispersie, acesta se sterge cu cleaner.

Cum se indeparteaza oja semipermanenta?

Se poate indeparta prin dizolvare; pentru aceasta aveti nevoie fie de lichidul special Soak Off Remover, fie de Acetona Pura. Pentru metoda dizolvarii prin impachetare a degetelor veti avea nevoie si de foitele de indepartat gel lacuri. Se pune intr-un recipient sau in capsule speciale Soak off remover si se lasa unghiile la inmuiat pentru 10-15 minute. Se scot unghiile din lichid si se indeparteaza resturile de produs cu ajutorul unei spatule metalice.

Oja semipermanenta imi afecteaza unghiile?

Oja semipermanenta, folosita si indepartata corect, are un aspect foarte natural si nu afecteaza in vreun fel unghia.

Cat rezista oja semipermanenta?

Ojele semipermanente au o rezistenta de pana la 3-4 saptamani.

In cat timp imi primesc comanda?

Livrarea comenzii se realizeaza in 24-48 de ore, zile lucratoare, dupa ce aceasta a fost coletata. Vei fi informat printr-un sms in momentul in care comanda este procesata si pleaca din sediu.

*conform datelor Market Vector, vanzari 2018-2019 in locatiile din centrele comerciale

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗