Ceara de Epilat

 • calitate italiana garantata
 • rezultate profesionale
 • piele fina si matasoasa
 • gama variata

29 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent
 1. Ceara Traditionala Cupio 800ml
  Rating:
  100%

  Ceara Traditionala Cupio 800ml

  44.90 lei
 2. Ceara epilat aloe vera 100 ml
  Rating:
  100%

  Ceara epilat aloe vera 100 ml

  6.50 lei
 3. Ceara epilat naturala 100 ml
  Hot
  Rating:
  100%

  Ceara epilat naturala 100 ml

  6.50 lei
 4. Ceara epilat neagra 100 ml
  Rating:
  100%

  Ceara epilat neagra 100 ml

  6.50 lei
 5. Ceara epilat piele sensibila 100 ml
  Hot
  Rating:
  100%

  Ceara epilat piele sensibila 100 ml

  6.50 lei

29 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Ceara de epilat folosita in salon

Epilatul pe baza de ceara ori zahar este o practica deosebit de veche. Se stie ca in Egiptul Antic, simbolul frumusetii era un corp fin, suplu, fara fir de par. De aici obiceiul s-a extins la grecii antici si romani, fiind abandonat in secolul al 16-lea la cererea Catherinei de Medici care a impus doamnelor sale de onoare sa nu indeparteze parul nedorit.

In zilele noastre, acest obicei la care aspirau vechii egipteni este practicat nu doar de femei, ci chiar si de unii barbati.

Indepartarea firelor de par nedorite din zone precum axila, picioare sau zona inghinala este un obicei de ingrijire ce necesita vizite lunare la salonul de ingrijire, insa care poate fi practicat si acasa.

Ceara de epilat traditionala sau rezervele de ceara pentru epilat sunt folosite de multe femei pentru indepartarea parului nedorit, acasa. Diferenta dintre acestea doua este ca prima necesita un recipient special in care se face incalzirea cerii, iar cea de-a doua – rezerva de ceara – se poate introduce intr-un aparat de mici dimensiuni care faciliteaza procesul de topire. 

Ceara de epilat folosita pentru indepartarea parului nedorit de pe piele este o metoda pentru care opteaza cea mai mare parte dintre femei, intrucat asigura o piele catifelata pentru o perioada mai mare de timp, spre deosebire de indepartarea parului cu ajutorul lamei de ras.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗