Lampi Manichiura

  • lampi UV profesionale
  • garantia calitatii
  • potrivite pentru saloane si pentru acasa
  • ideale pentru rezultate profesionale
  • gama diversificata

27 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

27 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Lampi Profesionale Manichiura

Lampile UV au devenit foarte populare in domeniul manichiurii, in zilele noastre, datorita faptului ca usureaza foarte mult munca atunci cand sunt folosite gelurile UV, care se polimerizeaza la lumina UV. La Cupio gasesti lampa UV de care ai nevoie pentru a realiza o manichiura rezistenta si perfecta.

Lampi UV de la Cupio

Oferta Cupio cuprinde aparaturi profesionale care ajuta la polimerizarea gelului UV si a ojelor semipermanente, aplicate pe unghii. Femeile pasionate de manichiura gasesc o varietate de lampi de unghii profesionale, la cele mai mici preturi. O lampa UV sau o lampa LED pentru unghii asigura o functionare durabila si poate fi aleasa in functie de puterea pe care o are. La Cupio exista lampi de manichiura de 2W, 9W, 24W, 48W, 54W, 72W.

Modele lampa LED pentru unghii

Alegerea unei lampi pentru manichiura se face in functie de puterea pe care o are aceasta, culoarea, dimensiunea sau forma. La Cupio se gasesc lampi de manichiura de variate dimensiuni, destinate atat uzului profesional, de salon, cat si uzului personal, pentru acasa. Incepatoarele pot alege lampi de manichiura de putere mai mica, precum sunt cele de 9W, celelalte de putere mai mare fiind dedicate indeosebi tehnicienilor din domeniul manichiurii.