30% reducere suplimentara in categoria Extra Sale | cod promo: EXTRA

2+1 CADOU la ojele semipermanente Summer si Spring Colection | cod promo: FREE

Farduri pe baza de apa

26 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

26 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Cum se folosesc fardurile pe baza de apa

Fardurile de ochi sunt produse de machiaj esentiale in realizarea unui look complet. Cu ajutorul lor pot fi realizate machiaje armonioase si pot fi scoase in evidenta cele mai frumoase trasaturi. In industria de beauty, fardurile de ochi sunt disponibile intr-o serie de culori, dar pot fi gasite si in texturi diverse. Exista farduri de pleoape solide – de tip pudra, lichide, dar si farduri care se activeaza in contact cu apa.

Fardurile de pleoape pe baza de apa de la Cupio pot fi folosite atat ca si produse pentru conturarea pleoapei superioare – asemeni tusurilor, dar si ca niste farduri normale – putand fi aplicate pe toata pleoapa. Pigmentul de culoare din componenta acestor farduri este suficient de puternic pentru a sustine diluarea cu apa. Inainte de a trece cu pensula prin fardul de ochi, umezeste-o cu apa si inlatura surplusul de pe aceasta.

Fardurile de pleoape HYPE pe baza de apa se comporta asemeni acuarelelor folosite in pictura. Se activeaza in contactul cu apa si se pot reaplica pana cand se obtine intensitatea dorita. Fardurile de baza de apa nu se folosesc pe linia apei, ci doar pe pleoapa superioara sau pe cea inferioara.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗