Facebook Pixel
Comanda telefonica: L-V  9-17:30
Pentru comenzi peste 250 RONTransport gratuit

Nu aveti produse adaugate in cosul de cumparaturi.

Cum cumpar

Selectarea produselor

In primul rand trebuie sa cautati sau sa navigati pana gasiti produsul dorit. Motorul de cautare dupa cuvintele cheie este situat in aproape fiecare pagina din magazin. Veti gasi, de asemenea in aproape fiecare pagina, categoriile de produse listate in magazin. Atunci cand gasiti un produs care va intereseaza, apasati numele sau imaginea obiectului pentru a deschide pagina de prezentare a acelui produs.

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul "ADAUGA IN COS". Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul "CONTINUA CUMPARATURILE".

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi

Daca doriti sa comandati un produs, apasati link-ul “ADAUGA IN COS” situat in partea dreapta-sus a paginii de prezentare a produsului. Folositi link-urile din bara de navigare sau butonul “CONTINUA CUMPARATURILE” pentru a continua cautarea produselor pana cand cosul de cumparaturi contine toate produsele pe care doriti sa le comandati. Puteti accesa in orice moment cosul dvs. apasand iconul specific (cosul) aflat in partea dreapta a fiecarei pagini a magazinului.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul FINALIZEAZA COMANDA. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Voucher de reducere

- Pentru comenzi intre 1-300 lei, primesti CADOU un Voucher de 5% (valabil pentru urmatorea comanda);

- Pentru comenzi intre 300-700 lei, primesti CADOU un Voucher de 10% (valabil pentru urmatorea comanda);

- Pentru comenzi peste 700 lei, primesti CADOU un Voucher de 15% (valabil pentru urmatorea comanda);

X