Unghii false clasice

20 produse

pe pagina
Setati descendent

20 produse

pe pagina
Setati descendent

Unghii false clasice

Unghiie false clasice, cunoscute si sub denumirea de TIPSURI sunt ideale pentru prelungirea unghiilor naturale. In industria manichiurii, ele sunt folosite la realizarea asa-numitelor unghii tehnice.

Unghiile tehnice constau fie in aplicarea unui gel UV sau a unei oje semipermanente pe unghia naturala, cu scop de protectie si rezistenta a culorii, fie in constructii realizate din gel, cu ajutorul unui sablon sau a unor tipsuri (unghii false).

Extensiile de unghii pot fi construite, asadar, pe tipsuri foarte fine, realizate din plastic nereciclat. Aceste tispuri se lipesc pe o suprafata mica din unghia naturala cu un adeziv special, se scurteaza la lungimea dorita, iar apoi suprafata se pileste pentru ca trecerea dintre unghie si tips sa nu fie sesizabila.

Dupa aplicarea gelului, pe extensii se pot aplica diverse ornamente sau pot si realizate modelele dorite. La final, totul se sigileaza cu top coat, pentru o rezistenta de lunga durata a manichiurii.

Tipsurile de unghii sunt perfecte pentru persoanele care isi rod unghiile sau care au alte probleme legate de rezistenta unghiilor naturale.

La Cupio sunt tipsuri disponibile in mai multe forme si dimensiuni, astfel incat clientele sa gaseasca modelul potrivit.