30% reducere suplimentara in categoria Extra Sale | cod promo: EXTRA

2+1 CADOU la ojele semipermanente Summer si Spring Colection | cod promo: FREE

Comanda peste 199 lei: Lac de unghii Cupio in the City - Florence CADOU | Comanda peste 500 lei: Fard de pleoape gliterat Cupio wonderEYES CADOU

Farduri de pleoape

72 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

72 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Cum se folosesc fardurile de pleoape

Fardurile de pleoape sunt unele dintre cele mai folosite produse de machiaj. Acestea sunt disponibile in diverse texturi si nuante, astfel incat sa satisfaca cerintele tuturor femeilor. Exista farduri de ochi cu textura prafoasa – de tip pudra, farduri cu textura cremoasa, dar si farduri lichide. Insa, printre cele mai utilizate farduri de pleoape sunt de tip pudra. In functie de efectul pe care il creeaza, fardurile de pleoape pot fi mate, glitterate, sidefate sau lucioase.

Fardurile cu particule de glitter sau sidef evidentiaza intregul machiaj si sunt purtate, in general, la evenimente de seara, unde eleganta este prioritara.  Fardurile mate sau usor sidefate, in nuante deschise pot fi purtate ziua, cand machiajul este mai minimalist.

Persoanele care folosesc eyeliner trebuie sa stie ca fardurile de ochi in culori deschise se potrivesc cel mai bine cu acesta. Linia de tus poate fi umbrita, iar machiajul poate arata prea incarcat, daca se mixeaza culori inchise pe pleoape, alaturi de eyeliner.

Indiferent de culorile si texturile de farduri alese, machiajul va dura mai mult daca se foloseste primerul. Acesta se aplica inaintea tuturor produselor de machiaj pentru a asigura rezistenta lor si a preveni transferul acestora.

O pensula potrivita de blending te va ajuta sa mixezi mai bine culorile pe care le aplici pe pleoape. Nu uita ca pentru fardurile cu textura prafoasa trebuie sa folosesti o pensula din par natural, iar pentru cele cremoase sau lichide vei avea nevoie de o pensula din par artificial.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗