Card de fidelitate Cupio

Datele pe care le completezi in acest formular sunt colectate de catre Razadi SRL, sunt confidentiale si nu vor fi divulgate unor terte parti. Datele de contact vor fi folosite pentru a putea beneficia de programul de fidelitate, pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a campaniei CARD DE FIDELITATE CUPIO si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii sau in scop statistic. Daca nu esti de acord sa ne furnizezi datele solicitate, nu iti putem acorda beneficiile aferente CARDULUI DE FIDELITATE CUPIO.

Datele tale pot fi stocate pe servere noastre interne sau ale altor companii din grupul Cupio de pe teritoriul Uniunii Europene. Datele vor fi stocate exclusiv pe perioada impusa de prevederile legale, dupa care vor fi sterse automat din evidentele noastre. In situatia in care datele personale completate in acest formular sunt incomplete, compania isi rezerva dreptul de a nu activa cardul.

Prin completarea si semnarea formularului de inscriere, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale in scopul inregistrării si identificarii ca posesor al cardului de fidelitate Cupio. Am luat la cunostinta regulamentul de folosire al cardului si sunt de acord cu acesta.

In legatura cu datele personale, ai dreptul la acces, interventie, rectificare, stergere (dreptul ”de a fi uitat"), restrictionarea prelucrarii datelor, portabilitatea datelor, o pozitie sau a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, ai dreptul sa te adresezi Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi te poti adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata catre date.personale@cupio.ro.

Cardul de fidelitate se emite în maxim 30 de zile.

Formular obtinere card fidelitate

Aboneaza-ma la newsletter-ul cu informatii promotionale

Incarca diploma de specializare in domeniul make-up/manichiura si cartea de identitate (C.I.). Documentele pot fi in format jpg sau pdf. Dimensiunea maxima a documentelor este de 2MB.

To Top