Primer pentru ochi

  • calitate superioara
  • produse profesionale
  • rezultate perfecte
  • alegerea profesionistilor

3 produse

pe pagina
Setati descendent

3 produse

pe pagina
Setati descendent

Cum folosesti un primer de ochi

Baza de machiaj sau primerul este un produs de machiaj utilizat, in special, de make-up artisti, dar si de catre femeile care cunosc mai multe despre tehnicile de machiaj de zi cu zi. Exista baze de machiaj pentru intreaga fata, care se aplica inainte de fond de ten, baze de machiaj pentru farduri de ochi, care se aplica inaintea acestora si baze de machiaj pentru buze.

Primerul pentru ochi se aplica pentru a asigura rezistenta fardurilor pe pleoape si a preveni transferarea acestora, cel pentru buze se recomanda mai ales pentru pregatirea buzelor inainte de aplicarea rujurilor mate, iar primerul pentru fata asigura fixarea si aplicarea mai usoara a fondului de ten. Baza de machiaj pentru fata contribuie si la ascunderea porilor, oferind un efect catifelat intregii fete.

Toate bazele de machiaj prelungesc rezistenta machiajului si imbunatatesc aspectul general al pielii. Un primer bun absoarbe excesul de sebum de pe fata sau pleoape si pastreaza saturatia originala a culorilor aplicate peste acesta.

O alta caracteristica importanta a unei baze de machiaj este faptul ca ofera hidratare tenului. Un primer pentru ten poate inlocui o crema hidratanta de zi. Primerul contribuie si la uniformizarea texturii pielii (atat pe fata, cat si pe pleoape), dar si la matifierea acesteia.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗