Rimel (Mascara)

 • pret excelent
 • calitate garantata
 • gama diversa de produse
 • foarte rezistente

2 produse

pe pagina
Setati descendent
 1. Mascara MUAH All Eyes on Lolita
  Hot
  Rating:
  100%

  Mascara MUAH All Eyes on Lolita

  45.00 lei

2 produse

pe pagina
Setati descendent

Cum sa alegi un rimel (mascara) potrivit

Un produs ideal pentru o privire intensa si seducatoare, mascara sau rimelul este indispensabil pentru completarea unui machiaj. Orice machiaj, indiferent cat de natural este si indiferent ca este purtat pe timp de zi sau pe timp de seara trebuie sa includa si mascara.

Potrivit specialistilor din domeniul de beauty, aplicarea rimelului asigura cel mai mare impact vizual al machiajului, intrucat genele lungi si arcuite se poarta inca din cele mai vechi timpuri.

Un mascara bun alungeste genele fara sa le incarce, oferindu-le volum. Pentru efecte deosebite, se recomanda ca produsul sa fie aplicat in straturi. Astfel, primul strat trebuie sa fie mai subtire si sa se aplice cu precizie, de la radacina la varfuri, iar al doilea strat sa fie aplicat imediat dupa, pentru un plus de volum.

Pentru un efect de ochi alungiti, mascara poate fi aplicat pe diagonala, prin miscari de zig-zag. Pentru un look dramatic, mascara se aplica doar pe genele superioare. Pentru un efect cat-eye, aplica mascara pe gene de la jumatatea ochiului, spre exterior. O alta varianta e sa aplici un strat pe toate genele si doua straturi pe genele de la jumatatea ochiului spre exterior.

 

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗