Rujuri mate

16 produse

pe pagina
Setati descendent

16 produse

pe pagina
Setati descendent

De ce sa alegi un ruj matte

Nu mai este un secret faptul ca o mare parte dintre femei adora rujurile mate. Cand isi doresc un look sofisticat cu accente elegante, reprezentantele sexului frumos aleg rujurile mate. Acestea le dau un aer sensual si un farmec aparte.

Gama de rujuri matte de la Cupio include atat produse cu consistenta lichida, cat si solida. Rujurile solide mate au un finisaj perfect mat, pe cand cele lichide au un finisaj mat, usor satinat.

Spre deosebire de rujurile sau luciurile de buze, rujurile mate au o pigmentatie foarte ridicata, care contribuie la evidentierea perfecta a buzelor. Rezistenta crescuta le face excelente pentru a fi purtate pe tot parcursul unei zile, fara a fi nevoie de reaplicare. Totusi, unul dintre cele mai importante criterii care iti asigura un aspect de neegalat atunci cand porti un ruj mat, este pregatirea buzelor inainte de aplicarea acestuia. Un ruj mat va arata perfect doar pe buze hidratate corespunzator. De aceea, inainte de aplicarea rujului mat este nevoie de efectuarea unui gomaj delicat si de aplicarea unui balsam sau a unui primer de buze pentru ca acestea sa fie hidratate.