30% extra reducere la produsele din categoria EXTRA SALE | cod promo: EXTRA

Comanda peste 290 lei si ai Prosopul de plaja sunkissed. CADOU

Gaseste soarele si castiga premii! 

3+1 CADOU la pensulele profesionale de make-up | cod promo: MAKEUP

Primer (Baza) machiaj

  • calitate garantata
  • rezultate profesionale
  • rezistenta indelungata
  • fixare perfecta

2 produse

pe pagina
Setati descendent

2 produse

pe pagina
Setati descendent

Cum sa folosesti un primer (baza) de machiaj

Baza de machiaj este esentiala pentru a avea un make-up rezistent si un ten impecabil! Aceasta pregateste tenul, creand o suprafata neteda si fina pentru aplicarea produselor de machiaj. Exista baze de machiaj pentru tot tenul, dar si pentru pleoape sau pentru buze.

Baza de machiaj pentru ten estompeaza liniile fine si imperfectiunile, astfel incat fondul de ten se va aseza mult mai bine pe fata si va rezista timp indelungat.

Baza de machiaj sau primerul pentru pleoape se aplica inainte de machiajul propriu zis al ochilor. Aceasta asigura longevitatea machiajului si intensificarea nuantelor fardurilor care urmeaza a fi aplicate pe pleoape. La fel ca si restul tenului, si pe pleoape exista riscul aparitie sebumului, asa ca un primer va preveni intinderea produselor de machiaj sau transferarea acestora.

Baza de machiaj pentru buze este, de asemenea, un must-have, mai ales pentru persoanele care folosesc rujuri mate. Primerul de buze hidrateaza si pregateste suprafata buzelor, inainte de aplicarea produselor pentru buze, cum ar fi rujurile, luciurile sau creioanele pentru contur.

Atentie, insa! Aplicarea primerului pentru ten, buze sau ochi nu trebuie sa se faca in exces. Acest lucru nu va asigura o stabilitate mai mare machiajului, ci dimpotriva, va crea un efect opus. Aplica bazele de machiaj in cantitate moderata si vei obtine rezultate excelente!

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗