30% reducere suplimentara in categoria Extra Sale | cod promo: EXTRA

2+1 CADOU la ojele semipermanente Summer si Spring Colection | cod promo: FREE

Comanda peste 250 lei: Ruj Cupiolicious Chocolate CADOU | Comanda peste 500 lei: Ruj Fame Glory Cadou

Incalzitoare si Decantoare Profesionale

 • dotari complete pentru salon
 • calitate garantata
 • modele diversificate
 • consiliere profesionala

24 produse

pe pagina
Setati descendent
 1. Incalzitor ceara Cupio Wax&Go
  Hot
  Rating:
  100%

  Incalzitor ceara Cupio Wax&Go

  49.90 lei
 2. Aparat parafina 8009
  Rating:
  100%

  Aparat parafina 8009

  170.00 lei

24 produse

pe pagina
Setati descendent

Alege incalzitoare si decantoare de Calitate

Pastreaza-ti pielea fina si catifelata cu ajutorul produselor de ingrijire Cupio. Aici gasesti aparate pentru incalzirea si decantarea cerii in variate modele, dimensiuni si de cea mai buna calitate.
Alege un incalzitor de ceara cu termostat, un incalzitor de ceara dublu sau chiar triplu, care te ajuta sa eficientizezi procesul de epilare, fie ca il efectuezi la domiciliu sau la salonul de ingrijire.
Daca nu stii de ce criterii trebuie sa tii cont atunci cand doresti sa achizitionezi un incalzitor de ceara pentru epilat, iti spunem noi! Daca iti doresti un incalzitor pentru o mai mare cantitate de ceara (in cazul in care o folosesti la salon), poti opta pentru un decantor cu vas mare – de 500ml sau 800ml. De asemenea, poti alege si un incalzitor cu vas dublu, atat pentru incalzirea cerii, cat si a parafinei. Iar daca vrei sa-l folosesti in scop personal, la domiciliu, iti recomandam chiar si un incalzitor mono sau duo cu termostat, care functioneaza cu rezerve de ceara. Daca iti doresti, insa, sa folosesti ceara elastica de tip granule, este important sa stii ca aceasta se poate incalzi doar intr-un decantor cu recipient special. La Cupio gasesti toate variantele de incalzitoare care iti usureaza procesul de epilare!

Avantajul unui incalzitor de ceara de la Cupio

Intre numeroasele avantaje pe care le ofera un incalzitor de ceara, amintim faptul ca un incalzitor de ceara de la Cupio, indiferent ca este mono, duo, cu termostat sau cu recipient de aluminiu, este perfect atat pentru utilizarea acasa, cat si in saloane.
In plus, toate aceste aparate pentru epilare asigura o inalta calitate, durabilitate si sunt usor de folosit. Cele mai mari - cum este incalzitorul ceara si parafina 500CC - pentru incalzirea cerii elastice, la tavita sau tip granule sunt dotate cu recipiente detasabile, lucru ce faciliteaza curatarea lor dupa utilizare. In plus, au termostat reglabil, astfel ca temperatura de incalzire poate fi setata de utilizator, oricand.
Cele mai moderne modele sunt dotate si cu display led pe care se afiseaza temperatura interioara sau cu touch screen, pentru o utilizare confortabila.

Momentan suntem offline. Intre orele 9:00-17:30, L-V, suntem aici pentru tine. 🤗