Seturi Pensule Machiaj

  • pensule profesionale pentru machiaj
  • cel mai bun raport calitate/pret

28 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

28 produse

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Seturi de Pensule Profesionale pentru Machiaj

Tu stii care este secretul alegerii unor pensule de machiaj profesionale? Ce ar trebui sa contina trusa ta de beauty? Stii ca pentru a avea un look impecabil trebuie sa folosesti pensulele de machiaj potrivite? Iti oferim cateva criterii importante de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi pensulele de make-up.
Un set de pensule de machiaj trebuie sa contina acele produse esentiale pentru aplicarea fiecarui produs de make-up. Este foarte important sa contina un mix de pensule din par sintetic si pensule din par natural pentru aplicarea texturilor cremoase si a celor de tip pulbere/pudra.
Pensula pentru fond de ten, pensula pentru fard de ochi, pensula pentru blush, pensula pentru iluminator si conturare, pensula pentru sprancene, pensula pentru eyeliner si pensula pentru aplicarea rujului sunt doar cateva dintre cele mai importante pensule care trebuie sa le includa seturile de pensule pentru machiaj.

Tipuri de Seturi Machiaj Profesionale

Indiferent ca esti profesionist in domeniul frumusetii sau esti doar pasionat de arta machiajului, la Cupio gasesti o varietate de seturi de machiaj profesionale: cele basic, ce includ pensulele esentiale pentru realizarea unui machiaj minimalist, dar si seturi mai mari, profesionale, ce contin 7, 10, 18, 24 sau chiar 26 de pensule.