Facebook Pixel
Comanda telefonica: L-V  9-17:30
Pentru comenzi peste 250 RONTransport gratuit

Nu aveti produse adaugate in cosul de cumparaturi.

Bine ati venit pe Cupio.ro!

Va multumim ca ne vizitati!

Cupio.ro vă recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor pentru folosirea în condiții adecvate a website-ului. Vizitarea și/sau comandarea produselor acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

S.C. Razadi S.R.L., proprietară a mărcii Cupio își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi în acord cu dispozițiile legale, pentru a servi mai bine raportului juridic dintre distribuitor și utilizatori, fără o notificare prealabilă. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii și condițiile de utilizare ale site-ului, accesând pagina "Termeni și condiții", în orice moment.

Precizări prealabile

Prețurile sunt exprimate în RON, iar TVA-ul este inclus în prețul afișat. Prețul final plătit de client este format din prețul de achiziție al produsului, la care se adaugă costul de transport. Cupio.ro nu percepe nicio altă taxă suplimentară. Toate produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalități de fidelizare nu sunt transferabile și nu pot fi cumulate.

Coletarea comenzilor se efectueaza in 24-48 ore, zile lucratoare.

Livrarea coletelor se realizeaza în termen de 48-72 de ore, în zile lucrătoare. In momentul in care coletul pleaca din sediul Cupio, vei fi notificat(a) printr-un SMS.

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

Cupio.ro prelucrează date cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • Crearea contului de client
 • Logarea în contul de client
 • Efectuarea de cumpărături online
 • Plata cumpărăturilor/ restituirea plății în caz de retur de produs/ anulare comand
 • Livrarea produselor către tine
 • Asistență și suport clienți
 • Acțiuni de loialitate/acordarea de beneficii
 • Campanii promoționale, concursuri, promoții sau tombole
 • Crearea de profiluri de client în scop de marketing direct
 • Navigarea online
 • Publicitate comportamentală on-line
 • Oferte pe bază de audiențele personalizate (pe liste de clienți)
 • Mentenanța și securizarea website-ului Cupio
 • Audit și raportări
 • Apărarea drepturilor în justiție
 • Proceduri și investigații ale autorităților și/sau organelor judiciare
 • Navigare rețele sociale

Razadi S.R.L., în calitate de proprietar al mărcii Cupio, se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți, mai puțin către colaboratorii direcți, unde accesul la anumite date este legal și necesar pentru realizarea serviciilor (servicii de email marketing/newsletter, procesatori de plăți, companii de curierat, etc.). Cupio.ro se obligă să respecte dispozițiile legale care garantează securitatea și confidențialitatea datelor gazduite și transmise prin sistemul său informatic.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor pot fi transmise către și pot fi prelucrate de către anumiți terți (furnizorii și partenerii de afaceri) în scopuri de marketing sau de furnizare a serviciilor, în conformitate deplină cu Ghidul privind prelucrarea datelor personale în magazinul online Cupio.ro. Totodată, datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise instituțiilor sau autorităților publice atunci când există o obligație legală în acest sens ori la solicitarea acestora sau instanțelor judecătorești în vederea exercitării dreptului la apărare.

Cupio.ro va folosi datele personale ale utilizatorilor în scopul de a-i notifica asupra ofertelor promoționale și asupra noutăților prin newsletter-ul site-ului și de a transmite cupoane, felicitări sau alte mesaje. Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate și pentru o colaborare ulterioară optimă între Cupio.ro și clienții săi. În cazul în care clientul nu mai dorește primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la cupio.ro sau în orice alt mod pus la dispoziție de Cupio.ro.

Cupio.ro nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit, cu excepția cazurilor menționate în cadrul Ghidului privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe website-ul Cupio.ro.

Cupio prelucrează datele utilizatorilor pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate și conform politicilor Cupio de retenție a datelor personale. În anumite cazuri, unele prevederi legale pot impune sau permite păstrarea datelor pentru o perioadă mai îndelungată. Datele utilizatorilor vor fi păstrate pe perioada deținerii unui cont de client și/sau a achizițiilor online de webiste-ul Cupio. Dezactivarea contului de client din Magazinul Online va atrage ștergerea au anonimizarea datelor utilizatorilor astfel încât să excludă identificarea acestora în sistemele de evidență a datelor ale Cupio, cu excepția cazurilor în care există o obligație legală sau interes legitim de stocare a datelor pe o perioadă mai lungă

Datele utilizatorilor vor fi prelucrate exclusiv în scopul declarat de Cupio și numai până la momentul retragerii de către utilizator a consimțământului acordat în acest, exceptând cazurile în care există o obligație legală de menținere a acestora pentru o perioadă mai lungă, precum raportarea datelor la autoritățile publice sau exercitarea dreptului de apărare în justiție.

Colectarea, prelucrarea, stocarea și transmiterea datelor vor fi efectuate în condițiile Ghidului pentru prelucrarea datelor personale pe website-ul cupio.ro.

Drepturile de autor

Întregul conținut al Cupio.ro este protejat conform legii dreptului de autor și a legilor privind dreptul la proprietate intelectuală și industrială. Cupio este marcă înregistrată a societății Razadi SRL. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente aparținând site-ului www.cupio.ro se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul acestui website (text, grafică, logo, icon-uri, imagini) sunt proprietatea societății Razadi SRL și cad sub incidența dreptului de autor prevăzut de legea română. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) reproduse sau adaptate de noi a fost emis de autorii menționați la sfârșitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele și sloganele partenerilor și colaboratorilor noștri le aparțin acestora, și sunt reproduse cu acceptul lor.

Cupio, ca marcă înregistrată a societății Razadi SRL este înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) cu numărul 118774 din data de 03.07.2012.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuală, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email office@cupio.ro.

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu iar anumite caracteristici pot diferi față de poze (culoare, aspect, etc). Echipa Cupio.ro încearcă să vă prezinte cât mai detaliat și corect produsele și să respecte acuratețea informațiilor. Totusi, Cupio.ro nu garantează că descrierea produselor și a serviciilor, precum și continutul acestui website, este lipsita de erori, completă și/sau actuală. Societatea Razadi SRL nu își poate asuma responsabilitatea că toate produsele expuse sunt disponibile în stoc, însă se obligă să facă demersuri pentru obținerea și livrarea lor potrivit comenzilor acceptate.

Totuși, dacă în urma acestor demersuri, bunurile nu pot fi obținute în vederea livrării, clientul va fi informat de îndată. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, fără altă despăgubire suplimentară.

Garanția produselor:

Toate produsele comercializate de către cupio.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare. Produsele sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanția legală de conformitate.

Produsele electronice/electrice cumpărate prin intermediul www.cupio.ro beneficiază de garanția obișnuită, acordată de producător pentru o perioadă determinată, conform fiecărui produs în parte. Astfel, fiecare produs electronic/electric livrat va fi însoțit de certificatul de garanție sau declarație de conformitate, cu specificațiile producătorului sau ale importatorului.

Ștergerea seriei (serial number S/N) parțială sau totală de pe produse duce la pierderea garanției de conformitate și de calitate. Costul transportului se achită după cum urmează: consumatorul suportă cheltuielile de transport la trimiterea produsului în service, iar Cupio.ro achită taxele de curierat la trimiterea produsului către client.

Conditii pentru returnarea produselor

Dorința Cupio.ro este ca produsele pe care vi le oferim să fie în deplină concordanță cu nevoile dumneavoastră. În caz contrar, conform Ordonanței Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, produsele se returnează în 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Potrivit actului normativ menționat, "cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele,consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile".

Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: office@cupio.ro sau la adresa Societății Razadi SRL, situată în Timisoara, str. Costache Negruzzi nr. 22, județ Timiș. În situația menționată mai sus, clienții noștri pot returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat, fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură. În cazul în care produsul are semne de folosire și uzură, prin aplicarea Ordonanței Guvernului nr. 34/2014, "consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor".

Societatea Razadi SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur, pe baza formularului de retur, completat de catre client. În formularul de retur se completează datele și contul bancar al titularului. Acest formular de retur este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.

Cheltuielile de expeditie, în cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de către consumator: "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma returnată clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achiziție a produsului. Toate produsele returnate, pentru care se returnează suma integrală, trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile și cu certificatul de garanție în original.

Potrivit art. 16 punctul 8 din Legea nr. 249/2015, "se interzice conditionarea, sub orice formă, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumpărat de păstrarea ambalajului.” Conform prevederii din Ordonanța Guvernului nr. 34/2014, „utilizatorul final este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere”. Drept urmare, în cazul în care consumatorul returnează produsul într-o stare ce diminuează valoarea acestuia, comerciantului i se permite să scada o parte din suma returnată clientului.

Informații, Comunicări

Cei care vizitează site-ul www.cupio.ro, pot face comentarii și orice alte comunicări pe formularele de contact și/sau comandă, pot împărtăși informații sau păreri pe forumul fiecarui produs în parte sau pe adresa de e-mail office@cupio.ro, atât timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător. În cazul în care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poșta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Razadi S.R.L. dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Plasarea unei comenzi pe cupio.ro sau confirmarea automată a acesteia nu poate fi considerată ca o înființare contractuală și nu constituie un precontract. 
Prețurile sunt valabile începând cu publicarea acestora, cu excepția cazurilor în care, în ciuda tuturor eforturilor depuse, acestea au fost afișate greșit,  în special în cazul prețurilor care au fost afișate cu greșeli evidente, semnificativ diferite de valoarea de comercializare sau cele afișate din cauza unei erori de sistem. În acest caz, nu suntem obligați să livrăm produsul la prețul eronat, ci pe lângă informarea Consumatorului, vom oferi livrarea la prețul corect. Dacă acest aspect nu convine Consumatorului, acesta se poate retrage de la contract.
 

Comenzi telefonice

Plasarea comenzilor telefonice se realizează pe propria răspundere. Cupio.ro nu este răspunzător pentru eventualele erori/neînțelegeri privind adresa, numar de telefon, produse, nuante de culori etc.

Comenzile nu se cumulează

Fiecare comandă plasată este de sine stătătoare. Nu se pot plasa mai multe comenzi, iar ulterior să se cumuleze.

De ex.: Dacă un client plaseaza 2 comenzi, ambele cu taxa de curierat, atunci comenzile vor fi colectate separat și va achita taxa de curierat pentru fiecare. Fiecare colet va conține produsele pe care clientul le-a adaugat în comanda respectiva.

Disponibilitate produse

Produsele se livrează în limita stocului disponibil.

Anulare comenzi

Există situații în care o comandă nu poate fi livrată clientului, din diverse motive (produs indisponibil, nerespectarea kiturilor, date livrare incomplete/incorecte etc.). În acest caz, clientul este contactat telefonic de către un reprezentant Call Center. În cazul în care clientul nu raspunde la telefon, atunci va primi înștiințare în scris, printr-un email, cu situația în cauză și solicitarea de răspuns. În cazul în care clientul nu ne contactează în termen de 48 ore (zile lucratoare), printr-un reply la mailul de înștiințare sau telefonic la 0372 917 306 (de luni-vineri, intre 9:00-17:30), comanda este anulată automat în sistem.

Conciliere clienți nemulțumiti

Daca aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu dna. Raluca Ștefănescu, trimițând un email la adresa raluca.stefanescu@cupio.ro. Termenul în care vi se răspunde la reclamație este de 24-48 ore (zile lucratoare).

Fraudele

Orice încercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica conținutul www.cupio.ro, de a afecta serverul pe care rulează site-ul, va fi considerată tentativă de fraudă, Societatea Razadi SRL rezervându-și dreptul de a pune în mișcare plângerea penală împotriva celor care au încercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie și plasarea unei comenzi cu adresa falsă sau date de identificare false. În acest caz, vor fi anunțate organele competente pentru a soluționa cazul.

Litigii

Societatea Razadi SRL, proprietară a mărcii Cupio.ro, va face tot posibilul ca toate eventualele neînțelegeri privind orice tip de dispută între părți să fie rezolvate pe cale amiabilă de către reprezentanții lor. În cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluționarea litigiilor va reveni instanței judecătorești competente din România.

X