Comanda telefonica: L-V  9-17:30
Pentru comenzi peste 250 RONTransport gratuit

 

Statie profesionala de make-up din carbon - Coffee

Fii primul care evalueaza acest produs.

Statie profesionala de make-up din carbon - Coffee

  • Statie profesionala de make-up din carbon - Coffee
  • Statie profesionala de make-up din carbon - Coffee
  • Statie profesionala de make-up din carbon - Coffee

In stoc

1.590,00 RON
TVA inclus
Transport Gratuit
Comanda telefonica:
0372 917 306

Detalii

Statia profesionala portabila de make-up este un produs modern si foarte rezistent, ce se transforma foarte usor din valiza incapatoare si practica, perfecta pentru depozitarea si transportul produselor si instrumentelor de make-up, in statie de make-up complexa, ideala pentru desfasurarea activitatii in salon.


Designul statiei de make-up este inedit, iar compartimentul principal din interior este prevazut cu tavite culisante pentru a asigura pastrarea si transportul in siguranta a produselor si instrumentelor de make-up. Cand sunt extinse, tavitele asigura un spatiu suplimentar de depozitare, iar in timpul transportului, acestea se restrang, inchizand optim compartimentul principal din interior.


Creata dupa ultima tehnologie, statia profesionala portabila de make-up este dotata cu sistem de iluminare ON/OFF care permite reglarea intensitatii luminii si are un consum mic de energie.  Sistemul de iluminare este format din 6 becuri.


Caracteristici principale:


- Design ultramodern cu exterior din carbon.


- Oginda inconjurata de catre cele 6 becuri.


- Sistem trolley cu rotite, special pentru usurarea transportului.


- Greutate mica a statiei de make-up.


- Priza inclusa in statie de make-up.


- Interiorul este impartit in 4 compartimente, dintre care unul este prevazut cu 4 tavite culisante care se deschid larg in lateral. In timpul transportului, tavitele se culiseaza si se inchid cu doua usite de sticla.


 

Parerea ta conteaza! Scrie-ne despre experienta ta cu produsele Cupio!

Inainte de a adauga un review la acest produs, trebuie sa intri in contul tau. Daca nu ai deja un cont pe site-ul nostru, te rugam sa te inregistrezi.

X