Politica de confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor personale

(*pentru afisare pe pagina web sau in cazul colectarii datelor prin formulare on-line)

SC Razadi SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al www.cupio.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii unor cumparaturi on-line, fiind inregistrata sub Nr. 26337 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Razadi S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, mai putin catre colaboratorii directi, unde accesul la anumite date este necesar pentru realizarea serviciilor (servicii de email marketing/newsletter, procesatori de plati, companii de curierat etc.).

Accesul/vizitarea acestui website de catre tine se supune Termenilor si conditiilor de utilizare , implica acceptul explicit al tau cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC Razadi SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-lui www.cupio.ro, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, te rugam sa vizitezi periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ai agreat sa le respecti.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC Razadi SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

SC Razadi SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de tine prin intermediul site-ului www.cupio.ro, prin completarea formularelor de inregistrare si comanda, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Drepturile persoanelor inregistrate

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12);
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de tine va fi considerata si va reprezenta consimtamintul tau expres ca datele tale personale sa fie folosite de SC Razadi SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca doresti ca datele tale personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne poti notifica oricand acest lucru in scris la urmatoarea adresa: SC Razadi SRL, Str.Costache Negruzzi, Nr. 22, Timisoara, Jud Timis.

Definitii

date cu caracter personal - orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Informatii colectate

Colectarea datelor personale de catre www.cupio.ro se face prin trei modalitati:

  • direct de la utilizator: in momentul abonarii la serviciile oferite de SC Razadi SRL. Pentru a tine evidenta folosirii site-ului poate aparea necesitatea de a-ti cere informatii cu caracter personal (adresa de mail, nume, prenume, adresa etc.)
  • din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului www.cupio.ro, furnizezi anumite informatii despre tine, cum ar fi adresa IP, ora vizitei, locul de unde ai intrat, durata vizitei, SC Razadi SRL inregistrand aceste date.
  • prin intermediul cookie-urilor: cand vizitezi www.cupio.ro este posibil sa iti fie trimis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea peferintelor tale.

Nu sunt colectate nici un fel de date referitoare la cardul sau contul tau de banca.

Datele colectate sunt adrese IP si cookie-uri.

Cookie-uri

Cookie-ul reprezinta un fisier de tip ".txt", oferite browser-ului tau de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul tau. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doresti acest lucru, poti reseta browser-ul, sa fii anuntat de fiecare data cand primesti cate un cookie sau sa refuzi acceptarea acestor cookie-uri. Este important sa stii ca daca ai setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni din site sa nu poata fi vizualizate normal. Daca nu doresti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care iti permite sa respingi sau sa accepti caracteristicile/functiile Cookies. Dar te rugam sa retii ca Cookies ar putea fi necesare pentru a-ti putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.

www.cupio.ro nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul tau, instalate de o terta parte. Aceste cookie-uri nu pot fi folosite pentru a te identifica.

SC Razadi SRL poate colecta de la tine date cu caracter personal, dar numai cu acordul tau si daca ni le furnizezi voluntar. Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.cupio.ro cere informatii prin care poti fi identificat sau prin care te putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".

Cookie-urile folosite apartin urmatoare companii: Remarketing.biz, Doubleclick, Facebook, Google, Zoopim.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri

  • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor tale;
  • Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ai cerut sau achizitionat;
  • Pentru transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
  • Asigurarea serviciilor de transport achizitionate de tine;
  • Facturarii serviciilor comandate de tine;
  • Efectuarii platii on-line;
  • Asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;
  • Inregistrarii tale ca membru in programul de fidelizare www.cupio.ro;

SC Razadi SRL colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesezi in interiorul site-ului cupio.ro, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.

SC Razadi SRL poate folosi in cadrul cupio.ro cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a imbunatati securitatea accesului.
  • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a-ti furniza un serviciu cat mai bun.

In plus fata de informatiile personale sistemele noastre colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa intelegem mai bine cum este folosit site-ul si cum putem sa ne imbunatatim serviciile. Aceste date includ, dar nu se rezuma la, adresa de IP a computerului cu care accesezi site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit si timpul petrecut in site.

Atunci cand vizitezi situl este posibil ca date despre tine sa fie colectate si de parti terte ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului si sisteme de publicitate online.

Protejarea informatiilor confidentiale

Informatiile colectate de la tine sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. SC Razadi SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Serverul pe care Site-ul cupio.ro este gazduit este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a-ti proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Nu sunt colectate nici un fel de date referitoare la cardul sau contul tau de banca.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

SC Razadi SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

  • realizarii de rapoarte / analize;
  • realizarii de informari in scopuri proprii;
  • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de SC Razadi SRL

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Razadi SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC Razadi SRL.

Legaturi externe

www.cupio.ro contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului SC Razadi SRL, website-uri care credem ca le vei gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de SC Razadi SRL. Inainte de a face cunoscute informatiile tale personale pe orice alte site-uri te sfatuim sa parcurgi termenii si conditiile utilizarii acelor site-uri precum si specificatiile lor de securitate./p>

Contact - probleme sau intrebari

Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de securitate a datelor, sau daca ai probleme sau reclamatii, te rugam sa ne trimiti un email la adresa office@cupio.ro.

To Top