Multumim pentru ca ai ales Cupio.ro!

Variante de transport pentru primirea coletului

Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid. Costul transportului se adauga automat la comanda ta, iar cu cat comanda este mai mare, cu atat costul de transport este mai mic sau chiar 0.

Coletarea comenzilor se efectueaza in 24-48 ore, zile lucratoare.

Livrarea coletelor se face in 48-72 de ore, zile lucratoare. In momentul in care coletul pleaca din sediul Cupio, vei fi notificat printr-un SMS.

Tarife de transport

Pentru livrarea comenzii prin curier rapid, taxa de transport este de:

Pentru comenzi mai mari de 250 RON, transportul este gratuit.*

15 RON pentru comenzi intre 0 - 70 RON

10 RON pentru comenzi intre 70 - 250 RON

*Coletele care se livreaza in afara Romaniei nu beneficiaza de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Livrarea coletelor externe se face din momentul in care coletul pleaca din sediul Cupio (nu de la plasarea comenzii). Termenul de livrare al coletelor este afisat la plasarea comenzii si este in functie de optiunea firmei de curierat aleasa manual de catre fiecare client.

Taxa de transport se calculeaza la suma efectiv platita, dupa aplicarea cuponului de reducere.

Modalitati de plata

Ramburs

Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate.

Pentru clientii persoane juridice, exista varianta platii bancare.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

Daca ai ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau, in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizatiile ce asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura, in primul rand, ca nicio informatie legata de cardul tau sa fie transferata sau stocata, in niciun moment al procesului, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Coletele care se livreaza in afara Romaniei nu beneficiaza de modalitatea de plata prin ramburs, acestea pot fi achitate doar online cu card bancar.

Informatii utile

Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online. Comenzile telefonice nu au prioritate. Toate comenzile se coleteaza in ordinea in care au fost plasate de catre clienti (indiferent ca sunt plasate telefonic sau pe cupio.ro).

Comenzile nu se confirma telefonic! Clientii primesc pe email (adresa de email scrisa la plasarea comenzii) statusul comenzii si cand aceasta este livrata din sediul Cupio.

Pentru orice modificari ale comenzii, te rugam sa ne contactezi telefonic sau sa ne trimiti un e-mail!  Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Te asiguram insa faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si se va intocmi un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Service aparate electrice

Pentru produsele electrice sau alte produse care beneficiaza de garantie, service-ul se efectuaza la sediul nostru din Timisoara, Str. Costache Negruzzi nr. 22, jud. Timis. Aparatele electrice care vor avea nevoie de reparatii, vor fi trimise la adresa mai sus mentionata.

Costul transportului va fi impartit intre tine si Cupio, astfel:

- coletul va fi trimis catre noi cu firma de curierat Cargus, cu specificatia "plata la destinatar, conform contract" (aceasta specificatie se va face exact asa). Orice colet trimis prin alta firma de curierat cu ramburs va fi refuzat.

- dupa reparatia sau inlocuirea produsului cu defect, iti vom trimite inapoi produsul cu ramburs taxa de transport.

Aparatele care au nevoie de reparatii trebuie sa fie in cutia originala si sa nu aiba semne de cazaturi sau bruscari. Aparatele care nu vor putea fi reparate, vor fi inlocuite cu altele noi.

To Top