Despre noi

Am lansat Cupio.ro in anul 2012 si ne mandrim cu faptul ca este o companie 100% romaneasca, ce si-a inceput activitatea intr-un moment in care piata produselor cosmetice profesionale era slab dezvoltata sau acaparata de branduri straine.

Am pornit de la VIZIUNEA de a le oferi femeilor posibilitatea de a-si satisface cu adevarat dorinta de a fi frumoase, bucurandu-se de beneficiile unor produse cosmetice profesionale.

Inca de la inceput, comercializam produse cosmetice profesionale, destinate atat profesionistilor (manichiura, makeup, ingrijire personala, dotari saloane), cat si pasionatilor de frumusete.

Desigur ca ne dezvoltam in mod continuu portofoliul si ne-am imbunatatit serviciile. Si mereu vom face asta. Cum altcumva ne-am respecta MISIUNEA? Aceea de a oferi in permanenta cele mai noi si calitative produse cosmetice profesionale, tehnici si educatie in domeniu, astfel incat Cupio sa devina brandul cel mai dorit si cautat de catre profesionistii in domeniu.

In prezent ne mandrim cu peste 10.000 de produse in portofoliu, 20 magazine fizice, magazinul online www.cupio.ro si 11 sub-branduri proprii (CupioGels, Cupio To Go, Cupio One Step, Cupio Acryl DELUXE, CupioLash, Cupio Make-up Pro, Cupio ProDepil, Cupio in the City, Cupio Spa, Cupio Skin Care, Muah).

Raluca si Razvan Stefanescu sunt oamenii care au pus bazele brandului Cupio si, fara de care, #CupioDreamTeam nu ar fi existat astazi. In urma cu 8 ani, o dorinta devenise realitate pentru ei. Anul 2012 a fost cel in care s-a lansat, oficial, platforma online de produse cosmetice profesionale www.cupio.ro. Pana astazi, brandul s-a dezvoltat atat online, cat si offline, prin cele 20 magazine pe care le-a deschis in cele mai importante orase ale tarii. Vezi toate locatiile.

Produsele brandului se gasesc si in magazine partenere, precum:

  • Magazinul Partener din Hunedoara (Blv. Corvin nr 2/6);
  • Magazinul Partener din Deva (Shopping City Mall);
  • Magazinul Partener din Sibiu;
  • Magazinul Partener din Alba Iulia;
  • Magazin partener in Italia: www.cupio.it
  • Magazin partener in Germania: www.cupio-nails.de

 

Ce ne dorim sa iti oferim in fiecare zi:

• produse cosmetice profesionale, in ton cu ultimele trenduri, si cel mai bun raport calitate-pret;
• oferte avantajoase si promotii exclusive;
• consiliere profesionala gratuita, oferita de catre trainerii Cupio®;
• formare si dezvoltare profesionala, in cadrul seminarilor, cursurilor si scolii Cupio;
• acces la grupuri si comunitati online din domeniul frumusetii: Facebook Cupio, Instagram Cupio.ro, Canalul de YouTube Cupio;
• informatii utile si gratuite din domeniul manichiurii & machiajului, pe blogul Cupio.

Ce putem spune despre noi?

Suntem o echipa ghidata de VALORI precum pasiunea pentru frumusete, ambitia de a oferi tot timpul ce-i mai nou si mai bun, prietenia si creativitatea inspirata din dorintele iubitorilor de frumos.
Suntem entuziasti, perseverenti, ambitiosi si muncitori. Ne dezvoltam si evoluam impreuna. Bineinteles ca nu suntem perfecti, insa ascultam, invatam din greseli si muncim pentru fiecare reusita.
Toate acestea, precum si unele mici secrete, ne ajuta sa crestem intr-un an cat altii in trei. ;)

Suntem structurati pe departamente, dar guvernati de aceeasi dorinta si pasiune pentru frumusete! Toate departamentele Cupio functioneaza in stransa legatura. Unul fara de celalalt nu ar putea indeplini MISIUNEA – aceea de a satisface nevoile clientilor. Va invitam sa ne cunoasteti, in randurile de mai jos:

DEPARTAMENTUL DE MARKETING

Cheia unui business de succes o constituie Departamentul de Marketing. Componenta esentiala a acestuia sunt oamenii creativi. Fara ei, produsele nu ar bucura clientii. Ei sunt cei care testeaza si promoveaza produsele, dedicandu-se total pentru cresterea continua a imaginii companiei.

DEPARTAMENTUL CALL-CENTER

Prin intermediul acestui departament, clientii primesc toate raspunsurile de care au nevoie, referitoare la produsele comercializate de Cupio. Prin intermediul telefonului sau al mesajelor trimise pe pagina de Facebook Cupio, clientii au posibilitatea de a cere informatii despre statusul comenzilor, dar si de a-si impartasi experienta pe care au avut-o dupa ce au folosit produsele cosmetice ale brandului. Fetele de la Call-Center sunt dragute si amabile, mereu la dispozitia clientilor!

DEPARTAMENTUL VANZARI

Unii dintre clientii fideli ai Cupio sunt profesionistii din domeniul frumusetii. Echipa din Departamentul de Vanzari ofera suport saloanelor de infrumusetare si ingrijire care lucreaza cu produsele de manichiura si make-up de la Cupio. Tinere, frumoase si destepte, fetele de la Vanzari se asigura ca cele mai noi oferte si game de produse din portofoliul Cupio ajung in atentia tuturor profesionistilor din domeniul Beauty.

DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE

Se spune ca Departamentul de Resurse Umane este „inima” unei organizatii, dar totodata este partener strategic pe termen lung si este interfata dintre angajator si viitorii angajati. Participa la crearea brandingului de angajator si a unei culturi organizationale care pune pe primul loc omul, colegul, angajatul companiei si sustine performanta angajatilor.
„Fetele de la HR” au grija de sanatatea intregii echipe si de crearea unei atmosfere prietenoase in care este desfasurata activitatea zilnica.

DEPARTAMENTUL JURIDIC

Obiectivul principal al colegilor din Departamentul Juridic este de a asigura apararea drepturilor si intereselor companiei Cupio. In plus, tot ei sunt cei care se asigura de mentinerea transparentei si a corectitudinii tuturor actelor intocmite in cadrul societatii.DEPARTAMENTUL FINANCIAR – ECONOMIC

Colegele de la Departamentul Financiar – Economic se ocupa de asigurarea unui proces eficient de facturare a clientilor companiei. Emiterea, distribuirea si inregistrarea contabila a facturilor emise sunt unele dintre prioritatile fetelor de la Departamentul Financiar-Economic.DEPARTAMENTUL DE COLETARE SI MARFURI

Ei bine, asa cum nici un departament nu ar putea functiona in lipsa celuilalt, este foarte evident si rolul Departamentului de Coletare si Marfuri din cadrul Cupio. Datorita echipei eficiente a acestui acestui departament, toate produsele comandate de clienti pleaca in siguranta din depozitul companiei.

DEPARTAMENTUL DE LOGISTICA

Prioritatea Departamentului de Logistica este de a asigura buna desfasurare a transportului marfurilor. Tot in cadrul acestui departament se are in vedere mentinerea relatiilor cu transportatorii, astfel incat intreg procesul de gestionare a marfurilor sa se desfasoare in cele mai bune conditii.RETAIL / IN STORE

Ultimii din prezentare, dar nu cei din urma, sunt colegii nostri numerosi din cele 20 magazine fizice pe care le avem deschise in toata tara. Prioritatea lor este de a-i consilia intr-un mod profesionist pe clientii care ne viziteaza. Coordonate de managerii zonali, echipele din Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj, Iasi, Suceava si Constanta sunt formate din oameni tineri, entuziasti si pasionati de ceea ce fac, astfel ca ne reprezinta cu succes in fiecare dintre cele mai importante zone ale tarii.

 

Testimoniale clienti

Cris

Recomand produsele Cupio, raport calitate-pret excelent, serviciu clienti serviabil si prompt, pagina super atractiva si dinamica, traineri foarte draguti si bine pregatiti.
🖤 Abia astept sa vad ce noi produse apar in fiecare sezon 🤩

Alexandra

Am achizitionat de curand produse pentru manichiura Cupio, pentru o incepatoare. Produsele chiar fac diferenta, sunt de cea mai inalta calitate si bineinteles ca numai de pe site-ul Cupio vom comanda toate produsele necesare pentru o manichiura rezistenta si perfecta 😍🖤

Raisa

Recomand cu drag, atat produsele de make up cat si cele dedicate pentru manichiura!!!
Iubesc aceste produse, sunt de o calitate net superioara doar ca au o mica problema...provoaca dependenta🥰🙈💗.

Alee

Recomand produsele din gama Cupio, sunt foarte multumita! In special de produsele de make-up!🌸️

To Top