Ser pentru stimularea cresterii genelor si a sprancenelor Up Lash Cupio

in stoc
26,90 lei
Comanda telefonica: 0372 917 306
Vezi si alte produse din categoria Make-up OCHI >

Curier rapid: Livrare in 1-2 zile

15 lei la comenzi pana in 70 lei

10 lei la comenzi intre 70 lei si 250 lei

TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 250 lei

Serul Up Lash Cupio 2 in 1 stimuleaza cresterea si alungirea firului de par, indesirea si ingrosarea acestuia si fortifica radacina. Datorita formulei pe baza de ingrediente naturale si a amino acizilor, genele si sprancenele sunt hranite si regenerate. Rezultatele incep sa apara in decurs de 7 zile. In prima faza, firul de par va fi mai puternic si va creste mai lung si mai gros astfel, culoarea naturala va fi mai intensa.

Rezultate vizibile dupa doar 7 zile!

Se aplica in fiecare dimineata si seara, dupa demachiere. Dupa aplicare, inchide ochii pentru 30 de secunde.

Utilizare pe gene:

Aplica serul la baza radacinii genelor.

Utilizare pe sprancene:

Aplica serul la baza radacinii sprancenelor.

Rezultate: Dupa folosirea serului timp de 10-15 zile, genele si sprancenele vor deveni mai sanatoase, mai puternice, mai groase, mai lungi si revitalizate.

Gramaj: 7ml

 

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSer pentru stimularea cresterii genelor si a sprancenelor Up Lash Cupio

Modalitati de plata:

Pentru coletele livrate prin firma de curierat, contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate. Pentru coletele livrate prin Posta Romana, contravaloarea comenzii se va achita la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartii, fapt pentru care este obligatoriu ca adresa de livrare sa corespunda cu cea din buletin. Vei primi o chitanţa pentru sumele achitate. Pentru clientii persoane juridice, exista varianta platii bancare.

Variante de transport pentru primirea coletului:

Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid sau prin Posta Romana. Costul transportului se adauga automat la comanda ta, iar cu cat comanda este mai mare, cu atat costul de transport este mai mic sau chiar 0.

Pentru eficienta, siguranta, comoditate si rapiditate mai mari, Cupio iti recomanda transportul prin curier rapid.

Livrarea coletelor se face in 24 de ore de la confirmarea comenzii, iar pentru localitatile rurale sau cu kilometri exteriori, in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Prin Posta Romana, livrarea coletelor se face in 3-4 zile lucratoare, zile dupa care trebuie sa mergi la oficiul postal cel mai apropiat tie pentru a ridica coletul.

Conditii de garantie:

Toate produsele comercializate de CUPIO beneficiaza de garantie pentru o perioada de 12 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastic asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Termeni si conditii pentru returnarea produselor & Formularul de returnare:

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului.

To Top