RevoGel - Acrylgel - Roz

pe pagina

7 Articole

 1. RevoGel Fairy Pink 15 ml
  RevoGel Fairy Pink 15 ml
  37,00 lei
 2. Hot RevoGel Milky Pink 30ml - New
  RevoGel Milky Pink 30ml - New
  Rating:
  64,90 lei
 3. Hot RevoGel Blossom 30ml - New
  RevoGel Blossom 30ml - New
  Rating:
  64,90 lei
 4. Hot RevoGel Baby Pink 30ml - New
  RevoGel Baby Pink 30ml - New
  64,90 lei
 5. -20% Kit RevoShapes Trio
  Kit RevoShapes Trio
  85,52 lei Pret standard 106,90 lei
 6. RevoGel Ivory Sparks 30ml - New
  RevoGel Ivory Sparks 30ml - New
  Rating:
  64,90 lei
  Stoc epuizat
 7. RevoGel Fairy Pink 30ml - New
  RevoGel Fairy Pink 30ml - New
  64,90 lei
  Stoc epuizat
pe pagina

7 Articole

Ce femeie nu isi doreste sa aiba unghii ingrijite si frumoase pentru cat mai multa vreme? Gelurile pentru manichiura sunt produse de top in industria frumusetii, intrucat asigura rezistenta si durabilitatea unghiilor. Cu ajutorul acestora pot fi realizate prelungiri ale unghiilor, astfel incat sa fie obtinute manichiuri elegante si feminine. La Cupio gasesti variate tipuri de geluri pentru manichiura, intre care si RevoGelurile.
Gelurile din gama RevoGel de la Cupio au o formula inovatoare, intrucat imbina beneficiile gelurilor UV si rezistenta acrilului. De asemenea, sunt foarte usor de folosit de catre orice profesionist in domeniul manichiurii. Un gel de tip Revo este cunoscut si dupa denumirea de polygel sau acrylgel.
Gelurile RevoGel sunt produse ideale pentru construirea unei extensii de 1-3mm, fara utilizarea sablonului, dar si pentru corectarea diferitelor probleme, cum ar fi construirea unui colt de unghie care s-a rupt.

Avantajele folosirii RevoGel in manichiura

Unul dintre avantajele produselor din gama RevoGel este acela ca, la realizarea constructiei, nu mai este nevoie de folosirea monomerului – acel lichid cu ajutorul caruia se formeaza mixtura de pudra de acril si care are un miros intepator.
Spre deosebire de un gel UV obisnuit, RevoGel nu curge, fiind foarte stabil si usor de modelat. Are o structura solida si este rezistent la socuri si lovituri, asemeni acrilului.

To Top