Geluri No File, tehnica fara pilire - Roz

pe pagina

24 Articole

 1. Gel de constructie Euroflex 15ml
  Gel de constructie Euroflex 15ml
  Rating:
  54,90 lei
 2. Gel de constructie Euroflex 30ml
  Gel de constructie Euroflex 30ml
  Rating:
  89,90 lei
 3. Gel de constructie Euroflex 50ml
  Gel de constructie Euroflex 50ml
  Rating:
  129,90 lei
 4. Make-Up Builder Gel Pink 15ml
  Make-Up Builder Gel Pink 15ml
  Rating:
  65,90 lei
 5. Hot Make-Up Builder Gel Pink 30ml
  Make-Up Builder Gel Pink 30ml
  Rating:
  119,90 lei
 6. Make-Up Builder Gel Pink 50ml
  Make-Up Builder Gel Pink 50ml
  Rating:
  159,90 lei
 7. Make-Up Builder Gel Rose 50ml
  Make-Up Builder Gel Rose 50ml
  Rating:
  159,90 lei
 8. Make-Up Builder Gel Rose 30ml
  Make-Up Builder Gel Rose 30ml
  Rating:
  119,90 lei
 9. Hot Make-Up Builder Gel Rose 15ml
  Make-Up Builder Gel Rose 15ml
  65,90 lei
pe pagina

24 Articole

Colectia de Geluri UV fara Pilire de la Cupio

Gelurile de unghii pentru tehnica fara pilire de la Cupio sunt alegerea ideala pentru o manichiura usor de realizat si, in acelasi timp, impecabila! Cea mai importanta caracteristica pe care o au aceste geluri No File este ca sunt autonivelante, usor de modelat si nu curg. Gelurile UV fara pilire pot fi aplicate pe unghie fara a mai fi nevoie de pilirea suprafetei, dupa polimerizare.
Ideale atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti, gelurile pentru tehnica fara pilire sunt alternativa perfecta la alte tipuri de geluri de constructie, intrucat ii ajuta sa economiseasca timp si sa isi simplifice tehnica de lucru.
Un gel fara pilire de la Cupio este folosit in tutorialul video realizat de tehnicianul de unghii Cosmina Banias: Builder Cover Easy Fill Gel, in nuanta Skin este aplicat, initial, intr-un strat subtire, de alunecare, pe suprafata unghiei. Ulterior se adauga alta cantitate mica de gel in apropierea cuticulei si, cu miscari circulare, se distribuie pe toata unghia. Pentru uniformizarea gelului se foloseste o pensula subtire (5/0 de la Cupio).
In domeniul manichiurii, tehnica fara pilire poate fi aplicata numai folosindu-se gelurile autonivelante. La Cupio se gasesc geluri pentru tehnica fara pilire in nuante naturale, atat pentru incepatori (gama Basic), cat si pentru profesionisti.
Gelurile No File sunt potrivite pentru toate tehnicile de lucru cu gel: protectie pe unghia naturala, extensie cu tips sau constructie pe sablon. Au un grad ridicat de autonivelare, de elasticitate si sunt stabile in timpul modelarii – nu curg si nu se preling catre cuticule.

To Top