Comenzile plasate in 1-5 februarie vor fi procesate incepand cu data de 6 februarie, cand vom incepe activitatea in noul sediu Cupio. Iti multumim pentru intelegere!

Buna, mereu cand folosesc acest top pe culori mai pigmentate mai inchise de exemplu rosu, albastru verde sau roz/mov mai inchis se ia culoarea ojei semipermanente pe pensula topului. Desii usuc bine oja semipermanenta inainte de a aplica top ,conform timpului necesar. La culorile mai deschise nu se intampla asta. Mereu am curatat pensula topului cu cleaner pe servetel dar nu stiu sigur daca e in regula. Si as vrea sa stiu unde si ce gresesc. E destul de enervant ca mereu sa trebuiasca sa sterg pensula ca sa nu cumva sa se coloreze tot topul. Multumesc!

In principiu orice culoare daca este bine polimerizata, nu lasa urme de pigment in top coat. Ne poti spune ce tip de lampa folosesti? (led/neon). Exista posibilitatea ca lampa sa fie deja uzata, iar cu toate ca respecti timpul de polimerizare, aceasta sa nu se polimerizeze corespunzator.
Ai nelamuriri?
To Top