Comenzile plasate in 1-5 februarie vor fi procesate incepand cu data de 6 februarie, cand vom incepe activitatea in noul sediu Cupio. Iti multumim pentru intelegere!

Body Scrub Organic

pe pagina

6 Articole

pe pagina

6 Articole

Body Scrub - Beneficii

Exfolierea este procesul care ajuta pielea sa capete un aspect sanatos si tanar, intrucat faciliteaza asimilarea in piele a produselor ce urmeaza a fi aplicate, si aici ne referim la cremele sau lotiunile de corp. Realizata in mod regulat, exfolierea previne astuparea porilor si favorizeaza cresterea productiei de colagen, ce imbunatateste elasticitatea pielii.
Exfolierea corpului se face cu ajutorul unui body scrub. Acesta este, de fapt, un produs cu textura de crema sau gel, dar care contine particule abrazive pentru a inlatura celulele moarte de la suprafata pielii.
Un scrub de corp bun trebuie sa contina ingredient naturale. Elementul abraziv care se regaseste in scrub este, de regula: sarea, zaharul, samburii de caise macinati sau perlele de jojoba.
Inainte de a incepe procesul de exfoliere pentru ingrijirea corpului este important sa faci baie sau dus cu apa calda spre fierbinte. Pielea trebuie sa fie moale, fina si pregatita pentru tratament.

To Top