Gel lac Metallic Effect 030

in stoc
SKU
8735
Pret special 30,00 lei Pret standard 47,90 lei
Comanda telefonica: 0372 917 306
Vezi si alte produse din categoria Oje Semipermanente >

Curier rapid: Livrare in 1-2 zile

15 lei la comenzi pana in 70 lei

10 lei la comenzi intre 70 lei si 250 lei

TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 250 lei

Culori vibrante cu straluciri metalice !!!

Ojele Metallic vibes sunt oje cu sclipiri si reflexii metalice avand o textura fluida , similara cu cea a unui pigment lichid. Se pot folosi atat la manichiura cu oja semipermanenta , ca si culoare pe intreaga unghie , pentru decoruri tip gravura impreuna cu gelul de styling, cat si la diverse alte tipuri de decor pe manichiurile cu gel sau oja semipermanenta.

Foloseste-ti imaginatia pentru combinatii surprinzatoare !!

 

Aceasta oja nu intruneste caracteristicile clasice ale unei oje semipermanente. Am putea sa o descriem potrivit ca fiind un soi de pigment metalic lichid . Nu este o oja UV/Led ce necesita uscarea ( polimerizarea) in lampa. Metallic effect se fixeaza doar la lampa si se usuca la aer. Denumirea de " oja" a fost gasita potrivita doar datorita faptului ca se aplica prin pensulare asemeni unei oje clasice. 
Metallic effect se lucreaza ideal pe manichiurile cu gel , ca si culoare pe toata unghia in obtinerea efectului de oglinda sau ca si decor pentru suprafete cu design-uri reliefate de tip baroque. De asemenea se poate aplica si pe manichiurile cu oja semipermanenta.
Tehnica Metallic vibes & Styling gel:

 

 

I. Metoda de aplicare pentru manichiuri cu oja semipermanenta 
1. Unghia naturala se pregateste dupa metoda standard : se imping si se curata cuticulele, se matuieste unghia cu pila buffer si se desprafuiesc. 
2. Aderenta se realizeaza fie prin aplicarea unui strat de Base gel To go! , fie prin aplicarea unui strat de Nail bonder
3. Aplicam un strat de Styling gel / polimerizam 2 min in lampa UV, 30-60 sec LED. 
4. Aplicam un strat de oja Metallic effect. Oja se fixeaza in lampa 2 min si se usuca la aer inca 2 min. Daca este necesar , dupa ce primul strat de oja e uscat se aplica si un al doilea strat. 
Oja se aplica cu miscari rapide ( deoarece tinde sa se usuce destul de repede pe pensula in timpul aplicarii ) si bine nivelata. 
5. Unghiile se sigileaza cu un strat ( sau doua) de Top coat To go! ( sau cu gel de finish flexibil Gloss&Go Flexible) si se polimerizeaza 2-3 min in lampa UV sau 60-90 sec Led. Fixam cu cleaner.
II. Metoda de aplicare la suprafata pe unghii tehnice cu gel/acryl :
1. Unghiile se modeleaza/ construiesc dupa metoda standard. Se finiseaza prin pilire si se desprafuiesc
2. Idem incepand cu punctul 3 de la metoda anterior descrisa. In cazul manichiurilor cu gel unghiile se pot sigila si cu Gloss&Go Flexible.
III. Metoda de aplicare intre straturile de gel de modelare ( baroque design sau 3D ingropat)
1. Unghiile se pregatesc dupa metoda standard. 
2. Se aplica un strat bine nivelat de gel de modelare / polimerizare/ fixare cu cleaner. 
3. Pe suprafata lucioasa a gelului se picteaza cu gel de pictura fara dispersie Cupio motive relifate de tip baroque / se polimerizeaza.
4. Se aplica un strat ( sau doua daca e necesar) de oja Metallic effect. Se usuca 2 min in lampa si 2 min la aer fiecare strat in parte.
5. Se aplica un nou strat de gel si se modeleaza apex-ul / polimerizare/ fixare cu cleaner/ finisare prin pilire/ finish.
IV. Metoda de aplicare pentru decor de suprafata 3D
Aceasta metoda de decor se poate realiza si la suprafata atat in cazul manichiurilor cu gel cat si a acelora cu oja semipermanenta astfel:
Manichiura cu oja semi
1. Se repeta toti pasii de la metoda I , pana la punctul 3 inclusiv.
2. Se picteaza decorul dorit cu gel de pictura fara dispersie Cupio / polimerizam 2 min.
3. Se aplica un strat bine nivelat ( doua daca e necesar) de oja Metallic effect/ se usuca 2 min in lampa si 2 min la aer fiecare strat.
4. Se sigileaza cu Top coat To go! sau Gloss&Go Flexible / polimerizare/ fixare cu cleaner.
Manichiuri Gel
1. Unghiile se modeleaza/ construiesc dupa metoda standard. Se finiseaza prin pilire si se desprafuiesc.
2. Se aplica un strat de Styling gel ( in lipsa acestuia se poate aplica un strat subtire si bine nivelat de gel de modelare) / polimerizam 2 min.
3. Pe suprafata lucioasa se  picteaza decorul dorit cu gel de pictura fara dispersie Cupio / polimerizam 2 min.
4. Se aplica un strat bine nivelat ( doua daca e necesar) de oja Metallic effect/ se usuca 2 min in lampa si 2 min la aer fiecare strat.
5. Se sigileaza cu gel de finish Gloss&Go Flexible sau cu oricare gel de finish cu strat de dispersie, cu conditia ca acesta sa nu modifice culoarea ojei metalice. 
Note:
- este foarte importanta uscarea suficienta a acestei oje inainte de sigilare
- aspectul perfect de oglinda este potentat in functie de realizarea cat mai neteda si mai lucioasa a suprafetei unghiilor. Atentie!! A nu se aplica pe stratul de dispersie al Base gelului To go! sau a gelului de modelare. Se aplica doar pe suprafata gelului de Styling ( care nu are strat de dispersie) sau a stratului de gel fixat cu Cleaner.
E recomandat lucrul pe cate doua degete, alternand mereu stanga/ dreapta.

 

Gramaj: 15 ml

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGel lac Metallic Effect 030

Modalitati de plata:

Pentru coletele livrate prin firma de curierat, contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate. Pentru coletele livrate prin Posta Romana, contravaloarea comenzii se va achita la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartii, fapt pentru care este obligatoriu ca adresa de livrare sa corespunda cu cea din buletin. Vei primi o chitanţa pentru sumele achitate. Pentru clientii persoane juridice, exista varianta platii bancare.

Variante de transport pentru primirea coletului:

Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid sau prin Posta Romana. Costul transportului se adauga automat la comanda ta, iar cu cat comanda este mai mare, cu atat costul de transport este mai mic sau chiar 0.

Pentru eficienta, siguranta, comoditate si rapiditate mai mari, Cupio iti recomanda transportul prin curier rapid.

Livrarea coletelor se face in 24 de ore de la confirmarea comenzii, iar pentru localitatile rurale sau cu kilometri exteriori, in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Prin Posta Romana, livrarea coletelor se face in 3-4 zile lucratoare, zile dupa care trebuie sa mergi la oficiul postal cel mai apropiat tie pentru a ridica coletul.

Conditii de garantie:

Toate produsele comercializate de CUPIO beneficiaza de garantie pentru o perioada de 12 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastic asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Termeni si conditii pentru returnarea produselor & Formularul de returnare:

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului.

To Top