Facebook Pixel
Comanda telefonica: L-V  9-17:30
Pentru comenzi peste 250 RONTransport gratuit

Nu aveti produse adaugate in cosul de cumparaturi.

Gel lac Metallic Effect 002

Gel lac Metallic Effect 002

In stoc

47,90 RON
TVA inclus
Taxa livrare:
 • Curier rapid:
  • 15 RON la comenzi pana in 70 RON
  • 10 RON la comenzi intre 70 RON si 250 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 250
Comanda telefonica:
0372 917 306

Detalii

Culori vibrante cu straluciri metalice !!!


Ojele Metallic vibes sunt oje cu sclipiri si reflexii metalice avand o textura fluida , similara cu cea a unui pigment lichid. Se pot folosi atat la manichiura cu oja semipermanenta , ca si culoare pe intreaga unghie , pentru decoruri tip gravura impreuna cu gelul de styling, cat si la diverse alte tipuri de decor pe manichiurile cu gel sau oja semipermanenta.


Foloseste-ti imaginatia pentru combinatii surprinzatoare !!


 


Aceasta oja nu intruneste caracteristicile clasice ale unei oje semipermanente. Am putea sa o descriem potrivit ca fiind un soi de pigment metalic lichid . Nu este o oja UV/Led ce necesita uscarea ( polimerizarea) in lampa. Metallic effect se fixeaza doar la lampa si se usuca la aer. Denumirea de " oja" a fost gasita potrivita doar datorita faptului ca se aplica prin pensulare asemeni unei oje clasice. 

Metallic effect se lucreaza ideal pe manichiurile cu gel , ca si culoare pe toata unghia in obtinerea efectului de oglinda sau ca si decor pentru suprafete cu design-uri reliefate de tip baroque. De asemenea se poate aplica si pe manichiurile cu oja semipermanenta.

Tehnica Metallic vibes & Styling gel:

 


 


I. Metoda de aplicare pentru manichiuri cu oja semipermanenta 


1. Unghia naturala se pregateste dupa metoda standard : se imping si se curata cuticulele, se matuieste unghia cu pila buffer si se desprafuiesc. 

2. Aderenta se realizeaza fie prin aplicarea unui strat de Base gel To go! , fie prin aplicarea unui strat de Nail bonder

3. Aplicam un strat de Styling gel / polimerizam 2 min in lampa UV, 30-60 sec LED. 

4. Aplicam un strat de oja Metallic effect. Oja se fixeaza in lampa 2 min si se usuca la aer inca 2 min. Daca este necesar , dupa ce primul strat de oja e uscat se aplica si un al doilea strat. 

Oja se aplica cu miscari rapide ( deoarece tinde sa se usuce destul de repede pe pensula in timpul aplicarii ) si bine nivelata. 

5. Unghiile se sigileaza cu un strat ( sau doua) de Top coat To go! ( sau cu gel de finish flexibil Gloss&Go Flexible) si se polimerizeaza 2-3 min in lampa UV sau 60-90 sec Led. Fixam cu cleaner.


II. Metoda de aplicare la suprafata pe unghii tehnice cu gel/acryl :

1. Unghiile se modeleaza/ construiesc dupa metoda standard. Se finiseaza prin pilire si se desprafuiesc

2. Idem incepand cu punctul 3 de la metoda anterior descrisa. In cazul manichiurilor cu gel unghiile se pot sigila si cu Gloss&Go Flexible.


III. Metoda de aplicare intre straturile de gel de modelare ( baroque design sau 3D ingropat)

1. Unghiile se pregatesc dupa metoda standard. 

2. Se aplica un strat bine nivelat de gel de modelare / polimerizare/ fixare cu cleaner. 

3. Pe suprafata lucioasa a gelului se picteaza cu gel de pictura fara dispersie Cupio motive relifate de tip baroque / se polimerizeaza.

4. Se aplica un strat ( sau doua daca e necesar) de oja Metallic effect. Se usuca 2 min in lampa si 2 min la aer fiecare strat in parte.

5. Se aplica un nou strat de gel si se modeleaza apex-ul / polimerizare/ fixare cu cleaner/ finisare prin pilire/ finish.


IV. Metoda de aplicare pentru decor de suprafata 3D

Aceasta metoda de decor se poate realiza si la suprafata atat in cazul manichiurilor cu gel cat si a acelora cu oja semipermanenta astfel:

Manichiura cu oja semi

1. Se repeta toti pasii de la metoda I , pana la punctul 3 inclusiv.

2. Se picteaza decorul dorit cu gel de pictura fara dispersie Cupio / polimerizam 2 min.

3. Se aplica un strat bine nivelat ( doua daca e necesar) de oja Metallic effect/ se usuca 2 min in lampa si 2 min la aer fiecare strat.

4. Se sigileaza cu Top coat To go! sau Gloss&Go Flexible / polimerizare/ fixare cu cleaner.


Manichiuri Gel

1. Unghiile se modeleaza/ construiesc dupa metoda standard. Se finiseaza prin pilire si se desprafuiesc.

2. Se aplica un strat de Styling gel ( in lipsa acestuia se poate aplica un strat subtire si bine nivelat de gel de modelare) / polimerizam 2 min.

3. Pe suprafata lucioasa se  picteaza decorul dorit cu gel de pictura fara dispersie Cupio / polimerizam 2 min.

4. Se aplica un strat bine nivelat ( doua daca e necesar) de oja Metallic effect/ se usuca 2 min in lampa si 2 min la aer fiecare strat.

5. Se sigileaza cu gel de finish Gloss&Go Flexible sau cu oricare gel de finish cu strat de dispersie, cu conditia ca acesta sa nu modifice culoarea ojei metalice. Note:


- este foarte importanta uscarea suficienta a acestei oje inainte de sigilare

- aspectul perfect de oglinda este potentat in functie de realizarea cat mai neteda si mai lucioasa a suprafetei unghiilor. Atentie!! A nu se aplica pe stratul de dispersie al Base gelului To go! sau a gelului de modelare. Se aplica doar pe suprafata gelului de Styling ( care nu are strat de dispersie) sau a stratului de gel fixat cu Cleaner.E recomandat lucrul pe cate doua degete, alternand mereu stanga/ dreapta.

 


Gramaj: 15 ml

Cupio TV

×

×

×

×

Review-uri client

Dezamagitor

(Pus la data 03.07.2017) | Review by Ana-Maria
Calitate
Miroase puternic a acetona si se usuca la aer... Dupa ce il bag la lampa, cand sa aplic stratul al 2lea, primul se duce.
 • (Pus la data 12 iul. 2017) | Monica
  Bună, Ana- Maria,

  Aceasta oja nu intruneste caracteristicile clasice ale unei oje semipermanente. Am putea sa o descriem potrivit ca fiind un soi de pigment metalic lichid . Nu este o oja UV/Led ce necesita uscarea ( polimerizarea) in lampa. Metallic effect se usuca la aer si se fixeaza in lampa.

  Va multumim!

Pentru a scrie un comentariu la acest review, trebuie sa te autentifici.

multumesc

(Pus la data 21.06.2017) | Review by Andreea
Calitate
multumesc frumos pt lamurire.

Pentru a scrie un comentariu la acest review, trebuie sa te autentifici.

nu stiu

(Pus la data 08.06.2017) | Review by Andreea
Calitate
oricat de bine l as usca, când dau finish-ul tot se strange un pic
 • (Pus la data 12 iun. 2017) | Monica
  Bună ziua,

  Vă recomandăm aplicarea ojei în straturi subțiri. Sunt unele nuanțe foarte pigmentate care trebuie aplicate în straturi subțiri. În caz contrar, oja se strânge.

  Vă mulțumim!

Pentru a scrie un comentariu la acest review, trebuie sa te autentifici.

Parerea ta conteaza! Scrie-ne despre experienta ta cu produsele Cupio!

Inainte de a adauga un review la acest produs, trebuie sa intri in contul tau. Daca nu ai deja un cont pe site-ul nostru, te rugam sa te inregistrezi.

X