Cupio Basic Modelling Bond 007 15 ml

in stoc
39,90 lei
Comanda telefonica: 0372 917 306

Curier rapid: Livrare in 1-2 zile

15 lei la comenzi pana in 70 lei

10 lei la comenzi intre 70 lei si 250 lei

TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 250 lei

Modelling Bond 007 - gelul perfect pentru unghiile naturale!

Este un gel de modelare transparent, autonivelant cu densitate medie, ideal pentru realizarea protectiei cu gel pe unghiile naturale sau tipsuri. Caracterizat ca a fi un gel cu o aderenta foarte buna , Modelling Bond 007 e potrivit chiar si pentru lucrul pe unghiile foarte scurte, excluzand riscul de a aparea liftingul in zona cuticulei sau a exfolierii de pe varfuri.

Deoarece are o consistenta medie, se recomada lucrul pe unghiile scurte si de lungime medie pentru a preveni riscul scurgerii in cuticule. Datorita elasticitatii crescute a gelului, pentru aceste lungimi nu este necesara modelarea unui apex foarte pronuntat.

Timp de polimerizare in lampa UV - 2 min,

CCFL 60-90 sec

Iata avantajele Modelling Bond 007:

- aderenta excelenta pe unghia naturala

- rezistenta indelungata, fara unghii exfoliate , fara fisuri sau crapaturi

- grad ridicat de autonivelare

- ideal pentru realizarea rapida a unghiilor de salon; se poate aplica gelul ca si baza si se poate modela apexul dintr-un singur pas

- economie de material, deoarece necesita foarte putina finisare prin pilire

Intra pe blogul Cupio si vezi un step by step cu Modelling Bond 007, realizat de Trainerul Cupio, Miruna Isac.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCupio Basic Modelling Bond 007 15 ml

Modalitati de plata:

Pentru coletele livrate prin firma de curierat, contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate. Pentru coletele livrate prin Posta Romana, contravaloarea comenzii se va achita la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartii, fapt pentru care este obligatoriu ca adresa de livrare sa corespunda cu cea din buletin. Vei primi o chitanţa pentru sumele achitate. Pentru clientii persoane juridice, exista varianta platii bancare.

Variante de transport pentru primirea coletului:

Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid sau prin Posta Romana. Costul transportului se adauga automat la comanda ta, iar cu cat comanda este mai mare, cu atat costul de transport este mai mic sau chiar 0.

Pentru eficienta, siguranta, comoditate si rapiditate mai mari, Cupio iti recomanda transportul prin curier rapid.

Livrarea coletelor se face in 24 de ore de la confirmarea comenzii, iar pentru localitatile rurale sau cu kilometri exteriori, in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Prin Posta Romana, livrarea coletelor se face in 3-4 zile lucratoare, zile dupa care trebuie sa mergi la oficiul postal cel mai apropiat tie pentru a ridica coletul.

Conditii de garantie:

Toate produsele comercializate de CUPIO beneficiaza de garantie pentru o perioada de 12 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastic asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Termeni si conditii pentru returnarea produselor & Formularul de returnare:

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului.

Produse care fac parte din aceeasi categorie
To Top