Facebook Pixel
Comanda telefonica: L-V  9-17:30
Pentru comenzi peste 250 RONTransport gratuit

Nu aveti produse adaugate in cosul de cumparaturi.

Numele meu este Cristina Popescu si am deosebita placere sa va aduc la cunostinta faptul ca , incepand din acest an, colaborez cu brand-ul CUPIO ca si trainer in domeniul de unghii tehnice si nail-art.  

Este o onoare pentru mine faptul ca sunt primul trainer invitat sa fac parte din echipa Cupio si, tocmai pentru ca m-am alaturat unui colectiv tanar, entuziast si dornic de afirmare, tin sa va asigur ca ma voi stradui sa impartasesc cat mai multe din bagajul meu de cunostinte celor ce vor fi interesati sa se afirme in arta frumosului , esteticului si a elegantei unghiilor tehnice.

Activez in acest domeniu de cinci ani. Sunt o fire perfectionista, mereu determinata de a ma autodepasi. Ascensiunea mea a urmat un ritm rapid, asa incat de patru ani am inceput sa predau diverse cursuri de perfectionare : constructie cu gel forme clasice si extreme, nail-art prin diferite tehnici ( pictura cu vopsele acrilice , geluri color, one-stroke, acuarele, zhostovo, acryl 3D etc). Am predat sub egida unui alt brand , insa din motive strict obiective am decis ca la finele lui 2014, drumul meu alaturi de respectiva firma, sa inceteze.

Am urmat studii universitare ( cu mai multi ani in urma)in domeniul farmaceutic.

Trainer am devenit in urma unui curs postuniversitar acreditat de Ministerul Muncii.

Asa cum este firesc, m-am perfectionat si continui mereu sa urmez , la randul meu, cursuri de specialitate pentru ca acesta, consider eu, este parcursul firesc al oricarei persoane care isi respecta si isi iubeste meseria. Cursurile mele de perfectionare le-am urmat si alaturi de traineri si artisti plastici de renume international ( Irina Prijilevscaia- Mosenscaia, Oksana Pashek). Am participat de asemenea la traininguri si seminarii nationale si internationale ( Budapesta, Crystal Nails).

Am publicat articole de specialitate in revista Nails Aesthetics. Tot in aceasta revista am publicat diverse step-by-step-uri, precum si tipuri de constructii cu gel si decoruri nail-art realizate prin pictura.

Am facut parte din juriul care a desemnat castigatorii unui concurs national de nail-art lansat de brand-ul la care am activat, in toammna anului trecut.

Am descoperit produsele Cupio de curand si va marturisesc ca am avut o satisfactie deosebita “simtind” in pensule gelurile care , incontestabil, sunt de o calitate superioara. Aceste produse – si nu exagerez deloc atunci cand afirm – “stiu sa asculte” cerinta tehnicianului cu adevarat!

Prin participarea voastra la viitoarele noastre cursuri si seminarii, ma voi stradui sa va initiez in tainele acestei adevarate arte a crearii frumosului pe unghiile clientelor .

Ma voi stradui sa fiu prezenta in principalele zone ale tarii, vizand in primul rand pentru inceput orasele mari . Voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a va raspunde la intrebarile voastre, asa cum de altfel toate cursantele mele stiu ca procedez intotdeauna. Pastrez legatura in permanenta cu elevele mele si simt o mare satisfactie cand observ evolutia lor pe plan professional.

X